Puhdistus sisäisesti ja ulkoisesti

Kevyttä detoxia iholle

Aurinkoista alkanutta toukokuuta! 

Kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa alkaa lähestyä, vaikka sää on ollutkin hieman vaihtelevaa. Toukokuu on kuitenkin alkanut lupaavasti hieman lämpöisemmissä tunnelmissa. Huomaa myös kuinka valoisuus on lisääntynyt ja mielikin on kirkkaampi ja energisempi.

Vappujuhlien jälkeen kuitenkin tuntuu, että keho kaipaa jotain ravintorikasta, puhdasta ja kevyttä, joten itse ainakin päätin aloittaa tämän päivän vihersmoothiella. Smoothiessa vaikutti erityisesti klorella viherleväjauhe, joka on melko ravinteikas. Se sisältää paljon tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja sekä lehtivihreää. Levät ovat ravitsevia ja niillä on myös puhdistava vaikutus. Mikäli tuntuu, että iholla näkyy myös ulkoisesti viikonlopun juhlahumu, valvominen sekä makeiden ja suolaisten herkkujen napostelu, niin "detoxia" voi tehdä ulkoisesti esimerkiksi savinaamion avulla. Savi imee itseensä epäpuhtauksia ja liiallista talia ja näin tekee ihosta puhtaamman. Naamion jälkeen kasvoille kannattaa suihkutella kasvovettä sekä levittää iholle kirkastava ja kosteuttava seerumi & voide ja seuraavana päivänä olo onkin jo paljon freesimpi!

 

 

Pssst..Toukokuussa kannattaa viimeistään käydä puhdistuttamassa iholta viimeiset talven ja alkukevään rippeet. Sen jälkeen iho on valmis vastaanottamaan myös kesän lämmön! Usein siihen tarvitaan hieman enemmän tehokkuutta, kuin mitä kotioloissa pystymme itse tekemään. Varsinkin jos tuntuu, että omat ihonhoito rutiinit eivät enää tehoa tarpeeksi ja iholla näkyy hoidosta huolimatta tukkeutuneet ihohuokoset, epämääräinen näppylä rykelmä, epätasaisuus ja kuivuus. Pikkuhiljaa kannattaa taas alkaa päivittämään peilikaapin purnukoita kesäisempään suuntaan ja tässäkin asiassa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, jotta saat ihollesi oikeat ja tehokkaat hoitotuotteet. Kosmetologin tekemä kasvohoito on hyvä valita viimeistään siinä vaiheessa, kun tuntuu, että omat konstit eivät enää riitä haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Nyt siis hoidattamaan kasvot kesäkuntoon!

Jos olet epävarma siitä, mikä hoito sopisi sinun iholle nyt parhaiten ja mistä hoidosta ihosi hyötyisi juuri tällähetkellä, voimme yhdessä miettiä sopivan hoitomuodon sinulle tullessasi Charmonie Spahan.

 

 

 

 

Tervetuloa kaunistautumaan ♥