Vartalohoidot

RENTOUTTAVAT HOIDOT

SOMETIMES WE ALL NEED DAY TO JUST RELAX

Rentouttava kokovartalohoito

Alenna stressiä ja jätä arkinen kiire taaksesi. Rentouttava kokonaisvaltainen hoito sisältää vartalonihon kuivaharjauksen ja hieronnan. Aineenvaihdunta tehostuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Lihakset ja mieli rentoutuu ja ihosta tulee silkkisen pehmeä ravitsevan öljyn ansiosta. Tuoksujen ystäville hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta. Hoito tehdään jaloista kasvoihin, huomioiden koko jalat, selän, kädet, vatsan sekä kasvojen alueet. Kasvoille tehdään ihon pintapuhdistus sekä hierotaan hoitotuotteet ihon tarpeiden mukaan. Rauhallinen olotila on taattu ja hyvä tunne valtaa mielen koko päiväksi.

1 h 30 min, 105€ 

MENTAL & PHYSICAL BALANCE

Intialainen päähieronta

Yli 1000 vuotta vanha menetelmä, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta, lisäksi tämä parantaa nestekiertoa. Taivaallisen rentouttava hieronta sisältää yhdistelmän hitaita, hellävaraisia, aktivoivia ja lämmittäviä liikkeitä, hartioiden, niskan ja pään alueella. Hieronta saa taatusti olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Akupisteiden hieronta vapauttaa jännityksiä, jotka heijastuvat meidän koko kehoomme.  Päänahan hierominen nopeuttaa verenkiertoa, jolloin myös hiuspohjan ravinnonsaanti sekä aineenvaihdunta paranevat ja hiusten kasvu aktivoituu. Hieronnan jälkeen päänahka tuntuu hengittävältä, ilmavalta ja mieli on virkeä, mutta hyvin seesteinen.

40 min, 45€

3 kerran sarjahoito 120€

HARMONIOUS & THERAPEUTIC HOT STONE

 Kuumakivihieronta

Tämä kokovartalon kuumakivihieronta takaa syvän ja kokonaisvaltaisen rentoutumisen, lämmön vaikuttaessa syvemmälle kudoksiin. Lämpimillä basalttikivillä on monia hoitavia vaikuttavia ominaisuuksia; edistää verenkiertoa sekä vilkastuttaa nestekiertoa, elimistön aineenvaihdunta kiihtyy, lihakset rentoutuvat jännityksistä ja stressi lievittyy. Lämpö rentouttaa sekä mieltä, että kehoa. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Hoidon toteuttamisen esteitä: tuore kudosvamma, diabetes, sydän-ja verisuonisairaudet, kuume, pahanlaatuiset kasvaimet, vahingoittunut iho, tarttuvat ihotaudit, raskaana ollessa noudatetaan erityistä varovaisuutta.

 • 30 min, 55€ 
 • 45 min, 65€ 
 • 60 min, 80€ 
 • 90 min, 108€ 

KIINTEYTTÄVÄT HOIDOT

ABSOLUTELY FIXED & LITE HABITUS

Turvotusta ja nesteitä poistava hierontahoito

Kiinteyttävä täsmähoito vartalon ongelmakohtiin. Hoito tehdään valituille vartalon alueille. Selluliitti & appelsiini-iho ovat monelle esteettisesti häiritsevä ongelma. Hoidossa pyrimme muun muassa vilkastuttamaan veren - ja imunesteen kiertoa sekä kuona-aine kertymien  poistumista elimistöstä. Aineenvaihdunta nopeutuu, jolloin ehkäisemme nesteen kerääntymistä kudoksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan, pehmentävän ja kirkastavan kuorinnan, jonka jälkeen ihon on vastaanottavainen hoitotuotteille. Hieronnan avulla stimuloidaan tehokkaasti ihon toimintoja ja samalla aktiivisten raaka-aineiden tehostaen ihon kiinteytymistä ja kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan hoitotuotteet imeytymään tehokkaammin syvemmälle ihoon, jolloin ne pääsevät nopeammin tekemään taikojaan. Aktivoiva hieronta parantaa ja edistää ihon toimintoja, jolloin iho napakoituu ja hehkuu tervettä väriä. Kiinteytys jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin, runsaan nesteen nauttimisen avulla sekä tuotteiden antaessa vaikuttaa iholla

 

Voit valita useamman hoidettavan alueen hoidon aikana, mikäli kaipaat boostia yleiseen nestekiertoon ja tehokkaaseen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Tehokkainta on hoitaa yhtä ongelma-aluetta kerrallaan, jolloin hoito keskitetään vain yhdelle alueelle tunnin ajan. ***

Yleisimpiä hoidettavia alueita:

 • Reidet
 • Pakarat
 • Vatsan seutu
 • Allit
 • Lantio

1 h 75€ 

 • sarjahoito 60€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

AROMAHIERONTA

SCENT OF AROMATHERAPY

Rentouttava klassinen aromahieronta, joka huumaa tuoksuaistejasi. Eteeristen öljyjen hoitavan voiman avulla mieli ja keho saavat tarvitsemaansa huolenpitoa. Eteeriset öljyt ovat aromaterapeuttisen tehokkaasti hoitavia ja niiden avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin tunne- ja kehotiloihin. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä ja kuorii kuollutta ihosolukkoa, jotka yhdessä auttavat elimistöäsi puhdistumaan kertyneistä toksiineista.

Mikäli olet tuoksujen ystävä tai tuoksut vaikuttavat suuresti mielentilaasi, on hoito erityisesti sinulle täydellinen. Hoidosta hiivit hemmotteleva tuoksupilvi perässäsi, ja ainakin toivottavasti levänneimmin mielin. 

45 min, 65€

60 min, 78€

KLASSINEN HIERONTA

MITIGATE YOUR MIND AND UNWIND YOUR BODY

Klassinen hieronta

Vartalo joutuu useasti koville johtuen huonoista asennoista, ryhdistä sekä kaikesta päivän aikana tapahtuvasta kuormituksesta, ja näin ollen voi aiheuttaa paikoitellen erilaisia kiputiloja. Rauhallisen tehokas vartalon klassinen hieronta rentouttaa lihakset sekä pehmittää lihasjännityksiä. Verenkierto vilkastuu ja iho lämpenee, saavutat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista sekä poistaa tehokkaasti ihon pintasolukkoa. Iho pehmenee ja sen väri paranee. Säännöllinen kuivaharjaus lisää ihon vastustuskykyä sekä uudistaa sitä. Hieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko kehoon ja näin ollen myös kasvojen iho heleytyy ja kirkastuu, kun aineenvaihdunta kehossa paranee.

Hieronnan toteuttamisen esteitä: tulehdukset ja haavat iholla, tarttuvat ihotaudit, sydän-ja verisuonisairaudet, tuoreet vammat, pahanlaatuiset kasvaimet.

30 min, 38€

45 min, 45€

60 min, 58€

75 min, 66€

KÄSIHOITO

TAKE CARE OF YOUR HANDS

Täydellinen Spa käsihoito

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsien ja käsivarsien kuorinnan sekä hieronnan hoitavilla tuotteilla. Kätesi ovat nauttineet tärkeitä luonnollisia vitamiineja ja ovat ihanan pehmeät ja ravitut. Kauniita käsiä on mukava pitää esillä. Hoidon aikana pääset rentoutumaan hoitopetiin, samalla kädet kaunistuvat ja saat nauttia rauhallisesta olosta.

 • Halutessa kynsienlakkaus +5€, jolloin saat valitsemasi kynsilakkapullon mukaan

1 h 15 min, 80€