Hoitopaketit

RELIEVE STRESS
Vartalo, pää & kasvot

Hemmotteluhetki joka vie mielen ja kehon uuteen paikkaan. Hoidossa huomioidaan keho päästä varpaisiin. Vartalon iholle tehdään ihoa pehmenentävä kuivaharjaus sekä kokovartalohieronta, jolloin kuona-aineiden poistuminen elimistöstä tehostuu ja lihasjännitykset laukeaa. Rentoutuminen jatkuu ihoa hellivällä kasvohoidolla, joka kosteuttaa ja heleyttää. Päähieronta, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta saa ajatuksesi kirkkaammiksi. Kiireettömyys ja stressitön olo tuntuu upealta.

1 h 50 min, 146€

LEAVE THE WORLD BEHIND

Vartalo & kasvot

Miellyttävät tuoksut hellivät aistejasi ja saavat olosi tuntumaan raikkaalta. Hoidon sisältämä Hilla-vartalokuorinta uudistaa, pehmentää ja hoitaa ihoa saksanpähkinän, viinirypäleensiemenöljyn, jauhetun bambun sekä antioksidanttipitoisen hillauutteen tehoilla. Rentouttava kokovartalohieronta poistaa kuona-aineita, laukaisee lihasjännityksiä, tehostaa verenkiertoa ja tuo hyvää oloa. Ihanan hetken viimeistelee kasvohoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa kasvosi.

2 h 15 min, 168€ 

RELEASE & RELAX
Let your body birth your baby

Odottavan äidin rauhoittava hoitokokonaisuus sisältää hemmottelua kasvoille ja vartalolle. Hoito alkaa kasvohoidolla, jossa ihoa hellitään ja elvytetään alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä iholle jätettävien tehotuotteiden voimin. Naamion vaikuttaessa huomioidaan kehon kuormittuneet alueet selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä kevyellä hieronnalla. Hoito toteutetaan odottavan äidin olotilan ja tuntemuksien mukaan. Hyvinvoiva ihoa ja rentoutunut mieli antavat energiaa odotukseen.

1 h 30 min, 105€