KASVOHOIDOT

EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä & kauneus kotimaan marjoista

LUMINOUS & BALANCING SKIN

Kirkkautta ja tasapainoa

Ekopharma- kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet sekä ihon kunto ja tarpeet yhdessä kosmetologin kanssa huomioiden. Näin hoidosta saadaan paras mahdollinen tehokkuus ja hyöty irti. Kasvohoidossa käytetään räätälöidysti neljää Ekopharman-hoitolinjaa: Herukka, Tyrni, Vadelma sekä Karpalo. Jokaisella hoitolinjalla on omat tehtävät ja sen ansiosta hoidolla voidaan rauhoittaa ja vahvistaa, uudistaa ja kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää, puhdistaa ja kirkastaa sekä tasapainottaa ja vähentää tulehduksia. Hoito on erinomainen valinta myös aknen, aknearpien sekä hyperpigmentaation kanssa kamppailijoille. Anna ihosi nauttia sille tärkeistä vitamiineista!

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta ( kasvojen akupainanta rentouttaa ja lievittää stressiä, aktivoi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ).

Tunnin kestoiseen hoitoon voi halutessa yhdistää ihon syväpuhdistuksen tai kasvojen akupainannan hoitotavoitteiden mukaisesti, jolloin kasvohieronta-aika lyhenee tai puhdistus tehdään sen sijaan, mikäli iholla on paljon epäpuhtauksia.

Ekopharma Helsinki tuotteiden aktiiviaineina vaikuttavat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa, ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus.
Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

1 h, 80€

 • sarjahoito 60€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

1 h 3o min, 110€ 

 • sarjahoito 90€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

Alle 18-vuotias, ENJOY FOR CLEAN FACE

Ihosi on kiitollinen, kun pidät siitä hyvää huolta jo nuorella iällä. Hoito on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joille ihonhoito on tuttua tai tuntematonta. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen puhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Tehdään ihostasi yhdessä hyvinvoiva.

45 min, 62€ 

 

OLIVIA KLEIN

Tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi ja kauniimpi. Puhdasta kosmetiikkaa, eikä mitään ylimääräistä.

HYDRA & PURIFY

Kosteutta ja puhtautta

Olivia Klein Professional- kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet, ihon kunto ja tarpeet yhdessä kosmetologin kanssa huomioiden. Näin hoidosta saadaan paras mahdollinen tehokkuus ja hyöty irti. Kasvohoito valitaan neljästä Olivia Kleinin hoitolinjasta: Hydra-, Detox-, Vitamin- tai Hedelmähappohoito. Jokaisella hoidolla on omat tehtävät edistää ihon hyvinvointia, ja niiden ansiosta hoidoilla voidaan tehokosteuttaa, virkistää ja mineralisoida, puhdistaa, rauhoittaa ja tasoittaa, ravita ja elvyttää sekä kirkastaa ja uudistaa.

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta ( kasvojen akupainanta rentouttaa ja lievittää stressiä, aktivoi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ).

Tunnin kestoiseen hoitoon voi halutessa yhdistää ihon syväpuhdistuksen tai kasvojen akupainannan hoitotavoitteiden mukaisesti, jolloin kasvohieronta-aika lyhenee tai puhdistus tehdään kokonaan sen sijaan, mikäli iholla on paljon epäpuhtauksia.

Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan ihonhoitosarja, jonka brändikonsepti tuo luonnonkosmetiikalle uuden läpinäkyvyyttä, selkeyttä ja ihmisläheisyyttä tavoittelevan lähestymistavan. Tavoitteena on yksinkertaistaa kosmetiikkaa ja sen käyttöä sekä tehdä ekologisuudesta ja luontoperäisyydestä itseisarvoja kosmetiikalle. Tuotteet sisältävät pääasiassa luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia, eivätkä ne sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi ja kauniimpi.

1 h (HUOM. varattavissa vain jo olemassa oleviin lahjakortteihin)

1h 15 min, 95€

 • sarjahoito 75€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

1 h 30 min 110€

 • sarjahoito 90€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

 

EVOLVE ORGANIC BEAUTY

Ripaus Englantilaista luksusta. Nautinnollisessa hoitokokonaisuudessa yhdistyy tehokkuus, tuoreus ja luonnon omat superfoodit.

LUXURY & VITALITY

Ylellisyyttä ja elinvoimaa

Rentouta mielesi ja astu matkalle englannin tuoksujen maailmaan. Voit aistia vaniljan, kookoksen, kaakaon ja ruusun hempeitä tuoksuja. Tuotteiden tuoreet luonnolliset, luomulaatuiset raaka-aineet elvyttävät ihosi uuteen kukoistukseen. Kirkastava, uudistava ja tehokkaasti kosteuttava hoitokokonaisuus sisältää runsaasti mitä herkullisimpia ainesosia. Raakakaakaon antioksidantit suojaavat ihoa, vitamiinien, rasvahappojen ja mineraalien edistäessä solujen korjaantumista. Mustikkahiukkaset helläväraisesti kuorien pitävät huolen ihon raikastumisesta. Superhedelmää Gojimarjaa pidetään yhtenä ravinnerikkaimmista ainesosista ja maailman tehokkaimpana anti-age vaikutteisena luonnon ruokana. Tämä eksoottinen superfood-hoito soveltuu kaikille ihotyypeille vähentäen ikääntymisen merkkejä, ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä, hellävaraisesti puhdistaa ja ravinnerikkaudellaan hoitaa ihosi uudistuneen pehmeäksi.

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta ( kasvojen akupainanta rentouttaa ja lievittää stressiä, aktivoi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ).

Tunnin kestoiseen hoitoon voi halutessa yhdistää ihon mekaanisen syväpuhdistuksen tai kasvojen akupainannan hoitotavoitteiden mukaisesti, jolloin kasvohieronta-aika lyhenee tai puhdistus tehdään sen sijaan, mikäli iholla on paljon epäpuhtauksia. 

1 h, 89€ 

1 h 30 min, 115€ 

KASVOJEN LAITEHOIDOT

Nopeista tuloksista unelmoiville

DIAMOND CARE

Timanttihionta

Tehokkuutta ja tuloksia. Erinomainen hoito normaalille, rasvaiselle, epäpuhtaalle, pintakuivalle, ikääntyvälle ja elottomalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös arpia ja pigmenttimuutoksia. Alipaineimun ansiosta timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, helpottaa epäpuhtauksien poistoa, tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä, uudistaa ja kiinteyttää sekä elvyttää aineenvaihduntaa. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Puhdas iho näyttää ja tuntuu miellyttävältä.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosairaudet
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne, herpes, ruusufinni, psoriasis
 • Aknelääkitys
 • Ihomuutokset
 • Yliherkkä iho

1 h 15 min, 99€

 • Sarjahoitona 79€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

PURE & YOUTHFUL FEELING

Puhdistava ultraäänihoito

Ulträänikuorinta on hellävarainen, mutta tehokas ihon elvyttäjä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sen avulla iho syväpuhdistuu ja kuollut ihosolukko irtoaa. Ultraäänen värähtelyn avulla ihohuokoset tyhjentyvät rasvasta ja kertymistä. Ultraäänitaajuus tappaa bakteereita ja soveltuu näin erinomaisesti myös aknen hoitoon. Ultraääni edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tasoittaen pienet juonteet ja rypyt. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, mahdollisten epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, hoitotuotteen imeytyksen ultraäänellä ja hieronnan avulla imeytetyt tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Ihosi tuntuu virkeältä, raikkaalta ja nuorekkaalta.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosyöpä
 • Sydänvaivat
 • Raskaus
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne
 • HIV, hepatiitti
 • Pakkasenpurema

1 h 15 min, 99€

 • Sarjahoito 79€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Kiinteyttävä ja nesteitä poistava kasvohieronta

Kasvohieronta on luonnollinen tapa kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hieronta saa kasvonpiirteet elävöitymään, ihon hehkumaan ja nesteet liikkumaan. Kasvohieronta aktivoi ihon pintaverenkiertoa, jolloin kasvojen väri paranee. Hieronta stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista ja myös ihon kimmoisuus lisääntyy. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan tuotteet imeytymään ihoon tehokkaammin, jolloin vaikutukset iholla paranee. Kiinteyttävä kasvohieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä ihoa aktivoivan hieronnan. Kasvojen lihasten jännitykset helpottuvat, jolloin olosta tulee kevyt ja rentoutunut. 

Hieronta sopii ikääntyneelle iholle, ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä kasvojen turvotuksen ja nesteisen olon poistamiseen.

45 min, 62€ 

 

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Rentouttava kasvohieronta

Rentouttava kasvohieronta helpottaa ja laukaisee lihas jännityksiä kasvojen alueella sekä lievittää stressiä. Leukaluut sekä otsan alue ovat usein jännittyneinä, kun syömme sekä ilmeilemme päivän aikana - puremalihas, kulmakarvojen rypistäjälihas, poskipäälihas, hymylihas…Hieronta näin ollen tukee kasvojen ilmelihaksia, parantaa kasvojen verenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Hieronnan avulla stimuloidaan ja rentoutetaan lihaksia sekä hermostoa, jolloin myös olosta tulee rauhallinen, rentoutunut ja kepeämpi.

Hieronta sopii kaikille rentoutumista ja hemmottelua kaipaaville sekä kasvojen alueen kireyksien helpottamiseen.

45 min, 62€ 

TAKE A BREATHER

Pikakasvohoito

Virkisty pienellä arjen irtiotolla pikakasvohoidon avulla. Hoito sisältää ihon tarpeen ja kunnon mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä hoitotuotteet. Puolituntinen tekee ihmeitä iholle ja olotilalle.

30 min, 50€

Kasvohoito

Virkisty pienellä arjen irtiotolla pikakasvohoidon avulla. Hoito sisältää ihon tarpeen ja kunnon mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä hoitotuotteet. Hieronnan lämmittävä vaikutus tehostaa tuotteiden imeytymistä syvemmälle ihoon.

45 min, 65€