GUA SHA HOIDOT

YIN YOUR SKIN PRO, GUA SHA KASVOHOITO

Kosmeettinen gua sha vaikuttaa sinne, missä millään tuotteilla ei ole yksistään mahdollista vaikuttaa - ihon toimintoihin pintaa syvemmälle, missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät. 

Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät menetelmät gua shasta, sidekudoshieronnasta sekä lymfahieronnasta. Se on erinomaisen tehokas ja luonnollinen vaihtoehto keinotekoisille kauneushoidoille (mm. pistoshoidot & kemialliset kuorinnat).

Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen sekä iholle jätettävät hoitotuotteet, jonka jälkeen kosmeettinen gua sha voi alkaa. Hoidossa käsitellään decolteen, kaulan, kasvojen ja hiuspohjan alueet.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksista tärkein on Qi energia - elämän energia, joka saa veren ja nesteet virtaamaan. Kosmeettisella gua shalla saadaan näkyviä tuloksia ihon terveeseen ikääntymiseen, rauhoitetaan hermostoa, luodaan liikettä ihoon ja kudoksiin, vilkastutetaan lymfa - ja verenkiertoa, lisätään virtausta, vapautetaan jännityksiä ja aktivoidaan ihon toimintoja.

Gua Shan häikäilemättömät vaikutukset:

poistaa turvotusta, silottaa ryppyjä, kirkastaa ihon väriä, kirkastaa ja avaa silmiä, tuo kasvojen piirteet kauniisti esille, poistaa jännityksiä, antaa kuulautta ja hehkua, kiinteyttää ihoa (vaatii säännöllisyyttä), voi vähentää epäpuhtauksia, pigmenttiläiskiä sekä punoitusta ja ihon reaktiivisuutta.

Hoidon toteuttamisen esteet:

 • ihon vauriot, tulehdukset (kuten leikkaukset)
 • täyteaineet ja pistoshoidot ( viimeisen 3 kk aikana)
 • veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimon kovettumatauti
 • aktiivinen syöpä
 • flunssa
 • kystinen akne

1 h 30 min, 140€ 

YKSILÖITY GUA SHA RITUAALI 

Uudistava virtaus

Tämä gua sha hoito on suunniteltu erityisesti iho-ongelmille, kuten akne, rosacea, suunympärysihottuma ja se toteutetaan yksilöllisesti ihon kunto ja tarpeet huomioiden. Hoito sisältää ihon tarpeen mukaisen alkupuhdistuksen ja hoitotuotteet sekä kosmeettisen gua sha käsittelyn aina decolteelta kasvojen alaosaan asti. Iho-ongelmien esiintyessä kasvojen alueella on tärkeä edistää heikentynyttä kuona-aineiden poistumista käsittelemällä alueet ongelman ympäriltä. Tämä hoito auttaa kuona-aineita virtaamaan kasvoista alaspäin, aktivoimaan aineenvaihduntaa ja huuhtomaan ei toivottuja aineita elimistöstä, jolloin soluilla on jälleen tilaa uudistua ja kudokset pääsevät puhdistumaan.

1 h, 85€

 • sarjahoito 65€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.
Puhdistava virtaus

Tämä lymfaattinen gua sha hoito auttaa lymfajärjestelmää kuljettamaan soluista ja kudoksista kuona-aineita sisältävää nestettä. Lymfajärjestelmää aktivoiva hoito parantaa nesteiden virtaamista kudoksista, jolloin turvotus laskee, ihon väri kirkastuu ja mahdollisten iho-ongelmien paraneminen edistyy hoidon rauhoittaessa ihon epätasapainotiloja. Hoito sisältää ihon tarpeen mukaisen alkupuhdistuksen, hoitotuotteet, kevyen valmistelevan hieronnan decolteen, kaulan ja kasvojen alueelle sekä kosmeettisen gua sha menetelmän lymfaattiset liikkeet lempeällä ja uniikilla niva lusikalla. Hoito on  erinomainen myös niille, joilla iholla ilmenee aknea (poislukien kystinen akne), rosaceaa, couperosaa, pigmenttiläiskiä, tummat silmänaluset tai herkkyyksiä, jolloin lymfanesteiden virtaus on usein heikentynyttä. Rauhallinen ja hellä hoitomenetelmä takaa sinulle rentouttavan hetken.

1 h, 85€

 • sarjahoito 65€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.
Katseen kohottaja

Silmänympärysihon gua sha hoito kirkastaa ja avaa silmiä sekä kohottaa katsetta. Hoito sisältää ihon tarpeen mukaisen alkupuhdistuksen, kasvokuorinnan ja hoitotuotteet, kevyen valmistelevan hieronnan decolteen, kaulan ja kasvojen alueelle sekä kosmeettisen gua shan menetelmin tehdyn silmänympärysihon käsittelyn lempeällä ja uniikilla Niva lusikalla. Hoito antaa sinulle uutta pilkettä silmäkulmaan!

1 h, 85€

 • sarjahoito 65€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

 

YIN YOR SKIN KUULAS

Jaderulla hoito

Hoito on suunniteltu erityisesti arpien ja juonteiden hoitoon sekä ihon uudistumisen ja kollageenin tuotannon tehostamiseen. Hoidon vaikutus on verrattavissa mikroneulaushoitoon, mutta kuulas jaderullaus hoito on hellävaraisempi ja hygienisempi vaihtoehto. Nyppyläpintainen rulla saa herätettyä väsähtäneen ilmeen ja kirkastaa kasvoja. Hoidon avulla edistetään raaka-aineiden imeytymistä paremmin ihoon, aktivoidaan ihon toimintoja, vilkastuttaen verenkiertoa samalla poistaen turvotusta kasvoilta.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon tarpeeseen soveltuvan kuorinnan, hoitotuotteet sekä kasvojen jaderullaus käsittelyn decolteen, kaulan sekä kasvojen alueelle. Hoito räätälöidään aina ihon tarpeen ja hoitosuunnitelman mukaan yhdessä kosmetologisi kanssa. 

Kiinalainen lääketiede kertoo jadekiven parantavan munuaisenergiaa ja puhdistavan toksiineja sekä kuona-aineita kehosta. Jadea suositellaan käytettäväksi myös stressaantuneelle mielelle ja keholle.Kirkkain ilmein ja levollisin mielin elämä hymyilee astetta leveämmin.

Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Tulehtunut ja erityis herkkä iho
 • couperoottisuus (kauttaaltaan kasvoilla)
 • rosacea
 • epäpuhtaudet (kauttaaltaan kasvoilla)

1 h, 80€

 • sarjahoito 60€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.