Ilmoitus asiaa Charmonie Spasta!

3,5 vuotta yrittäjänä on hujahtanut ihan silmissä ja silti vieläkin välillä tuntuu, että vasta opettelen yrittäjänä olemista. Tosiasiahan onkin se, että joka päivä oppii jotain uutta, kehittyy, kasvaa ja huomaa asioita, joihin kannattaa panostaa ja joihin voisi tehdä parannuksia. 

Alussa muistan ajatelleeni, että ”olisipa 2-3 vuotta mennyt jo vauhdilla eteenpäin, jotta tietäisin onko työni tuottanut tulosta ja voin varmasti luottaa siihen, että saan tehdä työtä mistä unelmoin.” Nyt, kun olen siinä pisteessä, huomaan, että ajatukseni ovat edelleen samantapaisia. Yrittäjänä, kun sitä ei koskaan tiedä tulevasta. Toisaalta, eihän sitä koskaan muutenkaan tiedä. Aina täytyy vain muistaa luottaa ja uskoa itseensä ja siihen mitä tekee. Oli asia sitten mikä tahansa.

Olen tässä matkan varrella tehnyt aina pieniä muutoksia palveluihini ja muokkaillut niitä kokoajan enemmän oman näköisekseni ja miettinyt, miten voisin palvella teitä vieläkin paremmalla ja mieluisammalla tavalla. Sitä oppii matkan varrella ainoastaan tekemällä huomaamaan, mitkä asiat toimivat paremmin. Tämänkin vuoksi paranteluita palveluihin aina silloin tällöin tulee. 

Olen alusta asti tarjonnut palveluitani samalla hinnastolla ja alkuvuodesta aloin hieman miettimään, josko siihenkin olisi aika tehdä joitakin muutoksia. Monissa asioissa hinnat ovat vuosien aikana nousseet ja lisäksi oma kokemukseni sekä asiantuntijuuteni on kasvanut vuosien varrella. Näistä syistä olen tehnyt joitakin muutoksia hintoihin (silmällä pitäen alueen yleistä hintatasoa) ja muuttanut pientä osaa palveluistani. Kaikissa palveluissa hinta ei siis nouse, vaan ainoastaan niissä, joissa näin olevan muokkaamisen varaa. Suurimmassa osassa hinta pysyy siis kohdillaan, kun taas joissakin hinnat hieman laskivat. Näiden muutosten ansiosta mahdollistan myös itselleni tämän työn niin, että saan ja pystyn palvella teitä asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

Asia mitä ei voi liialti sanoa - ilman teitä ei olisi Charmonie Spata. Olette jokainen hirmuisen tärkeitä minulle, joten kiitos työni mahdollistamisesta kuuluu ehdottomasti teille<3

Ps. Palvelut joihin on tehty muutoksia, löydät kotisivuilta tähdellä * merkattuina.

Ihanaa kesää, nähdään taas pian <3

Terkuin Tiia, Charmonie Spa

BLOGIYHTEISTYÖT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 

 

"Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer palveluita tarjoava yritys. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi Helsingin Töölön Personal Training Studiolla."

Kuntokompassin asiakkaille -10% kaikista Charmonie Span kasvo- ja vartalohoidoista.

personaltrainingstudio.fi/fi/

"Munuais- ja maksaliitto on valtakunnallinen kansalaisjärjestö. Liitto tukee munuais- ja maksasairauksiin sairastuneiden ja elinsiirron saaneiden sekä heidän läheistensä hyvinvointia ja ajaa heidän oikeuksiaan. Liitto antaa tietoa munuais- ja maksasairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä."

Munuais- ja maksaliiton jänesille -10% kaikista Charmonie Span kasvo- ja vartalohoidoista.

muma.fi/munuais-_ja_maksaliitto/jasenyhdistykset/jasenedut