EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

LUMINOUS & BALANCING SKIN

Kirkkautta ja tasapainoa

Ekopharma- kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet sekä ihon kunto ja tarpeet yhdessä kosmetologin kanssa huomioiden. Näin hoidosta saadaan paras mahdollinen tehokkuus ja hyöty irti. Kasvohoidossa käytetään räätälöidysti neljää Ekopharman-hoitolinjaa: Herukka, Tyrni, Vadelma sekä Karpalo. Jokaisella hoitolinjalla on omat tehtävät ja sen ansiosta hoidolla voidaan rauhoittaa ja vahvistaa, uudistaa ja kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää, puhdistaa ja kirkastaa sekä tasapainottaa ja vähentää tulehduksia. Hoito on erinomainen valinta myös aknen, aknearpien sekä hyperpigmentaation kanssa kamppailijoille. Anna ihosi nauttia sille tärkeistä vitamiineista!

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta ( kasvojen akupainanta rentouttaa ja lievittää stressiä, aktivoi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ).

Tunnin kestoiseen hoitoon voi halutessa yhdistää ihon syväpuhdistuksen tai kasvojen akupainannan hoitotavoitteiden mukaisesti, jolloin kasvohieronta-aika lyhenee tai puhdistus tehdään sen sijaan, mikäli iholla on paljon epäpuhtauksia.

Ekopharma Helsinki tuotteiden aktiiviaineina vaikuttavat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa, ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus.
Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

1 h, 80€

 • sarjahoito 60€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

1 h 3o min, 110€ 

 • sarjahoito 90€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

Alle 18-vuotias, ENJOY FOR CLEAN FACE 

Ihosi on kiitollinen, kun pidät siitä hyvää huolta jo nuorella iällä. Hoito on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joille ihonhoito on tuttua tai tuntematonta. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen puhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Tehdään ihostasi yhdessä hyvinvoiva.

45 min, 62€ 

 

OLIVIA KLEIN

Tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi ja kauniimpi. Puhdasta kosmetiikkaa, eikä mitään ylimääräistä.

HYDRA & PURIFY

Kosteutta ja puhtautta

Olivia Klein Professional- kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet, ihon kunto ja tarpeet yhdessä kosmetologin kanssa huomioiden. Näin hoidosta saadaan paras mahdollinen tehokkuus ja hyöty irti. Kasvohoito valitaan neljästä Olivia Kleinin hoitolinjasta: Hydra-, Detox-, Vitamin- tai Hedelmähappohoito. Jokaisella hoidolla on omat tehtävät edistää ihon hyvinvointia, ja niiden ansiosta hoidoilla voidaan tehokosteuttaa, virkistää ja mineralisoida, puhdistaa, rauhoittaa ja tasoittaa, ravita ja elvyttää sekä kirkastaa ja uudistaa.

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta ( kasvojen akupainanta rentouttaa ja lievittää stressiä, aktivoi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ).

Tunnin kestoiseen hoitoon voi halutessa yhdistää ihon syväpuhdistuksen tai kasvojen akupainannan hoitotavoitteiden mukaisesti, jolloin kasvohieronta-aika lyhenee tai puhdistus tehdään kokonaan sen sijaan, mikäli iholla on paljon epäpuhtauksia.

Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan ihonhoitosarja, jonka brändikonsepti tuo luonnonkosmetiikalle uuden läpinäkyvyyttä, selkeyttä ja ihmisläheisyyttä tavoittelevan lähestymistavan. Tavoitteena on yksinkertaistaa kosmetiikkaa ja sen käyttöä sekä tehdä ekologisuudesta ja luontoperäisyydestä itseisarvoja kosmetiikalle. Tuotteet sisältävät pääasiassa luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia, eivätkä ne sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi ja kauniimpi.

1 h (HUOM. varattavissa vain jo olemassa oleville lahjakorteille)

1 h 15 min, 95€

 • sarjahoito 75€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

1 h 30 min, 110€

 • sarjahoito 90€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

 

EVOLVE ORGANIC BEAUTY

Ripaus Englantilaista luksusta. Nautinnollisessa hoitokokonaisuudessa yhdistyy tehokkuus, tuoreus ja luonnon omat superfoodit.

LUXURY & VITALITY

Ylellisyyttä ja elinvoimaa

Rentouta mielesi ja astu matkalle englannin tuoksujen maailmaan. Voit aistia vaniljan, kookoksen, kaakaon ja ruusun hempeitä tuoksuja. Tuotteiden tuoreet luonnolliset, luomulaatuiset raaka-aineet elvyttävät ihosi uuteen kukoistukseen. Kirkastava, uudistava ja tehokkaasti kosteuttava hoitokokonaisuus sisältää runsaasti mitä herkullisimpia ainesosia. Raakakaakaon antioksidantit suojaavat ihoa, vitamiinien, rasvahappojen ja mineraalien edistäessä solujen korjaantumista. Mustikkahiukkaset helläväraisesti kuorien pitävät huolen ihon raikastumisesta. Superhedelmää Gojimarjaa pidetään yhtenä ravinnerikkaimmista ainesosista ja maailman tehokkaimpana anti-age vaikutteisena luonnon ruokana. Tämä eksoottinen superfood-hoito soveltuu kaikille ihotyypeille vähentäen ikääntymisen merkkejä, ehkäisten ihon ennenaikaista ikääntymistä, hellävaraisesti puhdistaa ja ravinnerikkaudellaan hoitaa ihosi uudistuneen pehmeäksi.

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta (kasvojen akupainanta rentouttaa ja lievittää stressiä, aktivoi verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa ).

Tunnin kestoiseen hoitoon voi halutessa yhdistää ihon syväpuhdistuksen tai kasvojen akupainannan hoitotavoitteiden mukaisesti, jolloin kasvohieronta-aika lyhenee tai puhdistus tehdään sen sijaan, mikäli iholla on paljon epäpuhtauksia.

 

1 h, 89€ 

1 h 30 min, 115€ 

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Kiinteyttävä ja nesteitä poistava kasvohieronta

Kasvohieronta on luonnollinen tapa kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hieronta saa kasvonpiirteet elävöitymään, ihon hehkumaan ja nesteet liikkumaan. Kasvohieronta aktivoi ihon pintaverenkiertoa, jolloin kasvojen väri paranee. Hieronta stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista ja myös ihon kimmoisuus lisääntyy. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan tuotteet imeytymään ihoon tehokkaammin, jolloin vaikutukset iholla paranee. Kiinteyttävä kasvohieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä ihoa aktivoivan hieronnan. Kasvojen lihasten jännitykset helpottuvat, jolloin olosta tulee kevyt ja rentoutunut.

Hieronta sopii ikääntyneelle iholle, ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä kasvojen turvotuksen ja nesteisen olon poistamiseen.

45 min, 62€ 

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Rentouttava kasvohieronta

Rentouttava kasvohieronta helpottaa ja laukaisee jännityksiä kasvojen lihaksissa sekä lievittää stressiä. Leukaluut sekä otsan alue ovat usein jännittyneinä, kun syömme sekä ilmeilemme päivän aikana - puremalihas, kulmakarvojen rypistäjälihas, poskipäälihas, hymylihas…Hieronta näin ollen tukee kasvojen ilmelihaksia, parantaa kasvojen verenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Hieronnan avulla stimuloidaan ja rentoutetaan lihaksia sekä hermostoa, jolloin myös olosta tulee rauhallinen ja rentoutunut.

Hieronta sopii kaikille rentoutumista ja hemmottelua kaipaaville sekä kasvojen alueen kireyksien helpottamiseen.

45 min, 62€ 

TAKE A BREATHER

Pikakasvohoito

Virkisty pienellä arjen irtiotolla pikakasvohoidon avulla. Hoito sisältää ihon tarpeen ja kunnon mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä hoitotuotteet. Puolituntinen tekee ihmeitä iholle ja olotilalle.

30 min, 50€

Kasvohoito

Virkisty pienellä arjen irtiotolla pikakasvohoidon avulla. Hoito sisältää ihon tarpeen ja kunnon mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä hoitotuotteet. Hieronnan lämmittävä vaikutus tehostaa tuotteiden imeytymistä syvemmälle ihoon.

45 min, 65€

 

DIAMOND CARE

Timanttihionta

Tehokkuutta ja tuloksia. Erinomainen hoito normaalille, rasvaiselle, epäpuhtaalle, pintakuivalle, ikääntyvälle ja elottomalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös arpia ja pigmenttimuutoksia. Alipaineimun ansiosta timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, helpottaa epäpuhtauksien poistoa, tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä, uudistaa ja kiinteyttää sekä elvyttää aineenvaihduntaa. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Puhdas iho näyttää ja tuntuu miellyttävältä.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosairaudet
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne, herpes, ruusufinni, psoriasis
 • Aknelääkitys
 • Ihomuutokset
 • Yliherkkä iho

1 h 15 min, 99€.

 • Sarjahoito 79€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

PURE & YOUTFUL FEELING

Puhdistava ultraäänihoito

Ulträänikuorinta on hellävarainen, mutta tehokas ihon elvyttäjä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sen avulla iho syväpuhdistuu ja kuollut ihosolukko irtoaa. Ultraäänen värähtelyn avulla ihohuokoset tyhjentyvät rasvasta ja kertymistä. Ultraäänitaajuus tappaa bakteereita ja soveltuu näin erinomaisesti myös aknen hoitoon. Ultraääni edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tasoittaen pienet juonteet ja rypyt. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, mahdollisten epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, hoitotuotteen imeytyksen ultraäänellä, naamion ja hieronnan avulla imeytetyt tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Ihosi tuntuu virkeältä, raikkaalta ja nuorekkaalta.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosyöpä
 • Sydänvaivat
 • Raskaus
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne
 • HIV, hepatiitti
 • Pakkasenpurema

1 h 15 min, 99€ 

 • Sarjahoito 79€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

RENTOUTTAVAT HOIDOT

SOMETIMES WE ALL NEED DAY TO JUST RELAX

Rentouttava kokovartalohoito

Alenna stressiä ja jätä arkinen kiire taaksesi. Rentouttava kokonaisvaltainen hoito sisältää vartalonihon kuivaharjauksen ja hieronnan. Aineenvaihdunta tehostuu ja nesteet lähtevät liikkeelle. Lihakset ja mieli rentoutuu ja ihosta tulee silkkisen pehmeä ravitsevan öljyn ansiosta. Tuoksujen ystäville hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta. Hoito tehdään jaloista kasvoihin, huomioiden koko jalat, selän, kädet, vatsan sekä kasvojen alueet. Kasvoille tehdään ihon pintapuhdistus sekä hierotaan hoitotuotteet ihon tarpeiden mukaan. Rauhallinen olotila on taattu ja hyvä tunne valtaa mielen koko päiväksi.

1 h 30 min, 105€ 

HARMONIOUS & THERAPEUTIC HOT STONE

Kuumakivihieronta

Tämä kokovartalon kuumakivihieronta takaa syvän ja kokonaisvaltaisen rentoutumisen, lämmön vaikuttaessa syvemmälle kudoksiin. Lämpimillä basalttikivillä on monia hoitavia vaikuttavia ominaisuuksia; edistää verenkiertoa sekä vilkastuttaa nestekiertoa, elimistön aineenvaihdunta kiihtyy, lihakset rentoutuvat jännityksistä ja stressi lievittyy. Lämpö rentouttaa sekä mieltä, että kehoa. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 • 30 min, 55€ 
 • 45 min, 65€ 
 • 60 min, 80€ 
 • 90 min, 108€ 

MENTAL & PHYSICAL BALANCE

Intialainen päähieronta

Yli 1000 vuotta vanha menetelmä, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta, lisäksi tämä parantaa nestekiertoa. Taivaallisen rentouttava hieronta sisältää yhdistelmän hitaita, hellävaraisia, aktivoivia ja lämmittäviä liikkeitä, hartioiden, niskan ja pään alueella. Hieronta saa taatusti olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Akupisteiden hieronta vapauttaa jännityksiä, jotka heijastuvat meidän koko kehoomme.  Päänahan hierominen nopeuttaa verenkiertoa, jolloin myös hiuspohjan ravinnonsaanti sekä aineenvaihdunta paranevat ja hiusten kasvu aktivoituu. Hieronnan jälkeen päänahka tuntuu hengittävältä, ilmavalta ja mieli on virkeä, mutta hyvin seesteinen.

 • 40 min, 45€
 • 3 kerran sarjahoito 120€

KIINTEYTTÄVÄT HOIDOT

ABSOLUTELY FIXED & LITE HABITUS

Turvotusta ja nesteitä poistava hierontahoito

Kiinteyttävä hoito vartalon ongelmakohtiin. Hoito tehdään valituille vartalon alueille. Selluliitti & appelsiini-iho ovat monelle esteettisesti häiritsevä ongelma. Hoidossa pyrimme muun muassa vilkastuttamaan veren - ja imunesteen kiertoa sekä kuona-aine kertymien  poistumista elimistöstä. Aineenvaihdunta nopeutuu, jolloin ehkäisemme nesteen kerääntymistä kudoksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan, pehmentävän ja kirkastavan kuorinnan, jonka jälkeen ihon on vastaanottavainen hoitotuotteille. Hieronnan avulla stimuloidaan tehokkaasti ihon toimintoja ja samalla aktiivisten raaka-aineiden tehostaen ihon kiinteytymistä ja kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan hoitotuotteet imeytymään tehokkaammin syvemmälle ihoon, jolloin ne pääsevät nopeammin tekemään taikojaan. Aktivoiva hieronta parantaa ja edistää ihon toimintoja, jolloin iho napakoituu ja hehkuu tervettä väriä. Kiinteytys jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin, runsaan nesteen nauttimisen avulla sekä tuotteiden antaessa vaikuttaa iholla.

Voit valita useamman hoidettavan alueen hoidon aikana, mikäli kaipaat boostia yleiseen nestekiertoon ja tehokkaaseen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Tehokkainta on hoitaa yhtä ongelma-aluetta kerrallaan, jolloin hoito keskitetään vain yhdelle alueelle tunnin ajan. *

Yleisimpiä hoidettavia alueita:

 • Reidet
 • Pakarat
 • Vatsan seutu
 • Allit
 • Lantio

1 h, 75€ 

 • sarjahoito 60€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

 

AROMAHIERONTA

AROMAHIERONTA

SCENT OF AROMATHERAPY

Rentouttava klassinen aromahieronta, joka huumaa tuoksuaistejasi. Eteeristen öljyjen hoitavan voiman avulla mieli ja keho saavat tarvitsemaansa huolenpitoa. Eteeriset öljyt ovat aromaterapeuttisen tehokkaasti hoitavia ja niiden avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin tunne- ja kehotiloihin. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä ja kuorii kuollutta ihosolukkoa, jotka yhdessä auttavat elimistöäsi puhdistumaan kertyneistä toksiineista.

Mikäli olet tuoksujen ystävä tai tuoksut vaikuttavat suuresti mielentilaasi, on hoito erityisesti sinulle täydellinen. Hoidosta hiivit hemmotteleva tuoksupilvi perässäsi, ja ainakin toivottavasti levänneimmin mielin.

45 min, 65€

60 min, 78€

KLASSINEN HIERONTA

MITIGATE YOUR MIND AND UNWIND YOUR BODY

Klassinen hieronta

Vartalo joutuu useasti koville johtuen huonoista asennoista, ryhdistä sekä kaikesta päivän aikana tapahtuvasta kuormituksesta, ja näin ollen voi aiheuttaa paikoitellen erilaisia kiputiloja. Rauhallisen tehokas vartalon klassinen hieronta rentouttaa lihakset sekä pehmittää lihasjännityksiä. Verenkierto vilkastuu ja iho lämpenee, saavutat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista sekä poistaa tehokkaasti ihon pintasolukkoa. Iho pehmenee ja sen väri paranee. Säännöllinen kuivaharjaus lisää ihon vastustuskykyä sekä uudistaa sitä. Hieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko kehoon ja näin ollen myös kasvojen iho heleytyy ja kirkastuu, kun aineenvaihdunta kehossa paranee.

Hieronnan toteuttamisen esteitä: tulehdukset ja haavat iholla, tarttuvat ihotaudit, sydän-ja verisuonisairaudet, tuoreet vammat, pahanlaatuiset kasvaimet.

30 min, 38€

45 min, 45€

60 min, 58€

75 min, 66€

KÄSIHOITO

TAKE CARE OF YOUR HANDS

Täydellinen käsihoitoHoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsien ja käsivarsien kuorinnan sekä hieronnan hoitavilla tuotteilla. Kätesi ovat nauttineet tärkeitä luonnollisia vitamiineja ja ovat ihanan pehmeät ja ravitut. Kauniita käsiä on mukava pitää esillä. Hoidon aikana pääset rentoutumaan hoitopetiin, samalla kädet kaunistuvat ja saat nauttia rauhallisesta olosta.

 • Halutessa kynsienlakkaus +5€, jolloin saat valitsemasi kynsilakkapullon mukaan

1 h 15 min, 80€ 

RELIEVE STRESS

Vartalo, pää & kasvot

Hemmotteluhetki joka vie mielen ja kehon uuteen paikkaan. Hoidossa huomioidaan keho päästä varpaisiin. Rentoutuminen alkaa päähieronnalla, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta, lisäksi tämä parantaa nestekiertoa. Vartalon iholle tehdään ihoa pehmenentävä kuivaharjaus sekä kokovartalohieronta, jolloin kuona-aineiden poistuminen elimistöstä tehostuu ja lihasjännitykset laukeaa. Rentoutuminen ihoa hellivällä kasvohoidolla, joka kosteuttaa ja kirkastaa. Kiireettömyys ja stressitön olo tuntuu upealta.

1 h 50 min, 146€

LEAVE THE WORLD BEHIND

Vartalo & kasvot

Miellyttävät tuoksut hellivät aistejasi ja saavat olosi tuntumaan raikkaalta. Hoidon sisältämä Hilla-vartalokuorinta uudistaa, pehmentää ja hoitaa ihoa saksanpähkinän, viinirypäleensiemenöljyn, jauhetun bambun sekä antioksidanttipitoisen hillauutteen tehoilla. Rentouttava kokovartalohieronta poistaa kuona-aineita, laukaisee lihasjännityksiä, tehostaa verenkiertoa ja tuo hyvää oloa. Ihanan hetken viimeistelee kasvohoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa kasvosi.

2 h 15 min, 168€ *

RELEASE & RELAX

Let your body birth your baby

Odottavan äidin rauhoittava hoitokokonaisuus sisältää hemmottelua kasvoille ja vartalolle. Hoito alkaa kasvohoidolla, jossa ihoa hellitään ja elvytetään alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä iholle jätettävien tehotuotteiden voimin. Naamion vaikuttaessa huomioidaan kehon kuormittuneet alueet selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä kevyellä hieronnalla. Hoito toteutetaan odottavan äidin olotilan ja tuntemuksien mukaan. Hyvinvoiva ihoa ja rentoutunut mieli antavat energiaa odotukseen.

1 h 30 min, 105€ 

BODY SUGARING

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla karvojen kasvusuunnan mukaisesti. Se poistaa karvan sekä samalla hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Karvanpoiston esteitä ovat: tulehdukset, tarttuvat ihotaudit, HIV-infektio

 • Sääret 42€
 • Reidet 45€
 • Bikinirajat 38€
 • Naisten brasilialainen 80€. Huolto 65€, välissä enintään kuusi viikkoa.
 • Selkä, vatsa tai rinta 40€
 • Käsivarret 39€
 • Kainalot 29€
 • Ylähuuli 15€
 • Kasvot, 2 aluetta (esim. ylähuuli & leuka) 20€
 • Koko kasvot 30€
 • Sääret & reidet 69€
 • Sääret, reidet & kainalot 90€
 • Sääret, reidet & bikinilinja 95€
 • Sääret, reidet & käsivarret 96€
 • Sääret, bikinilinja & kainalot 86€
 • Sääret, reidet, bikinilinja & kainalot 118€
 • Sääret, reidet, käsivarret & kainalot 119€
 • Sääret, kainalot, naisten brasilialainen 127€
 • Sääret, reidet, naisten brasilialainen 130€

YUMI LASHES AND BROWS

YUMI ™ Lashes Ripsien kestotaivutus

YUMI  Lashes kestotaivutus eli lash lift korostaa luonnollista kauneuttasi

YUMI Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä ja saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YUMI Lashes ”lash lift” on ripsien kestotaivutushoitojen markkinajohtaja. YUMI Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. YUMI Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

YUMI Lashes kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

Näillä ohjeilla saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään

 • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
 • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
 • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
 • Uuden Yumi Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

1 h 15 30 min, 95€

YUMI ™  Brows -kulmakarvojen laminointi

Luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen

YUMI Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi. Käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa. YUMI Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kulmien laminoinnin kotihoito-ohjeet

Kulmakarvojen laminoinnin kotihoito ja huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Ehdoton suosituksemme on kosteuttavan ja ravitsevan kotihoitotuotteen hankkiminen kotiin. Yumin keratiinimaskara tai serum maskara sopivat hoitoaineeksi niin ripsille kuin kulmille.

60 min, 60€

YUMI Lashes ja YUMI Brows yhdessä tehtynä 1 h 30 min, 140€ (norm 155€)

Huomioitavaa

 • Suosittelemme voimakkaasti jättämään ripsien kestotaivutushoidon ja kulmien laminoinnin tekemättä, jos olet raskaana tai imetät. Hoidoissa käytettävät YUMI Lashes ja Brows -tuotteet eivät vaikuta itse raskauteen mitenkään, mutta raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa ripsien tai kulmien kemialliseen käsittelyyn hoitotulosta heikentävästi. Tällöin hoitotulos ei välttämättä onnistu, lopputuloksesta jää vaisu tai hoitotulos suoristuu tavallista nopeammin.
 • Ripsien kestotaivutushoito ja kulmien laminointi vain 16 vuotta täyttäneille.
 • YUMI Lashesin vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana. Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset.
 • Jotta kulmakarvat voidaan muotoilla selkeään uuteen muotoon, tulee niiden muotoilemiseksi olla tarjolla edes jonkin verran materiaalia. Näin ollen hyvin ohuet ja/tai harvat kulmakarvat eivät tarjoa  tarpeeksi materiaalia kulmien laminoimiseen.

RIPSET & KULMAT

 • Ripsien ja kulmien väri sis. kulmien muotoilun 30€, kasvohoidon yhteyteen 24€
 • Kulmien väri ja muotoilu 19€
 • Ripsien väri ja kulmien muotoilu 19€
 • Kulmien muotoilu 10€

Ripsien ja kulmien värjäyksessä ei toistaiseksi ole luonnonmukaista/ kasvipohjaista vaihtoehtoa, värjäys toteutetaan Refecto Cil-väreillä.

MEIKKI

 • Päivämeikki 45 min, 35€
 • Juhla-/iltameikki 1 h, 55€

Meikit toteutetaan laadukkailla ja puhtaita raaka-aineita sisältävillä tuotteilla.

Everydayminerals, joka on lähtöisin Austinista. Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia.

Boho, joka on ranskalainen tuotemerkki. Boho Green Make-Up värikosmetiikan peruspilarina on tarjota korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita, ennen kaikkea syvästi luontoa kunnioittaen.

HIUKSET

Naiset

 • Otsahiukset 10€
 • Latvojen tasaus 18€
 • Siistiminen kauttaaltaan (noin 2 cm) 25€

Miehet

 • Koneajo 12€
 • Koneajo & saksileikkaus 15€
 • Siistiminen kauttaaltaan (noin 2 cm) 18€
 • Pikakampaus 35€
 • Juhlakampaus 40€ - 60€