YUMI BEAUTY

YUMI LASHES AND BROWS

YUMI ™ Lashes Ripsien kestotaivutus

YUMI  Lashes kestotaivutus eli lash lift korostaa luonnollista kauneuttasi

YUMI Lashes on ripsien kestotaivutus, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella lash lift-tekniikalla sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä ja saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YUMI Lashes ”lash lift” on ripsien kestotaivutushoitojen markkinajohtaja. YUMI Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. YUMI Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään! Ripsien kestovärjäys kuuluu aina kestotaivutushoitoon.

YUMI Lashes kestotaivutuksen kotihoito-ohjeet

Näillä ohjeilla saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään

 • Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
 • Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
 • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
 • Uuden Yumi Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

1 h 15 30 min, 95€

YUMI ™  Brows -kulmakarvojen laminointi

Luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen

YUMI Brows -kulmien laminointi eli brow lift on uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi. Käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa. YUMI Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kulmien laminoinnin kotihoito-ohjeet

Kulmakarvojen laminoinnin kotihoito ja huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Ehdoton suosituksemme on kosteuttavan ja ravitsevan kotihoitotuotteen hankkiminen kotiin. Yumin keratiinimaskara tai serum maskara sopivat hoitoaineeksi niin ripsille kuin kulmille.

60 min, 60€

YUMI Lashes ja YUMI Brows yhdessä tehtynä

1 h 30 min, 140€ (norm 155€)

Huomioitavaa

 • Suosittelemme voimakkaasti jättämään ripsien kestotaivutushoidon ja kulmien laminoinnin tekemättä, jos olet raskaana tai imetät. Hoidoissa käytettävät YUMI Lashes ja Brows -tuotteet eivät vaikuta itse raskauteen mitenkään, mutta raskauden ja imetysajan hormonit saattavat vaikuttaa ripsien tai kulmien kemialliseen käsittelyyn hoitotulosta heikentävästi. Tällöin hoitotulos ei välttämättä onnistu, lopputuloksesta jää vaisu tai hoitotulos suoristuu tavallista nopeammin.
 • Ripsien kestotaivutushoito ja kulmien laminointi vain 16 vuotta täyttäneille.
 • YUMI Lashesin vaikutus loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana. Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset.
 • Jotta kulmakarvat voidaan muotoilla selkeään uuteen muotoon, tulee niiden muotoilemiseksi olla tarjolla edes jonkin verran materiaalia. Näin ollen hyvin ohuet ja/tai harvat kulmakarvat eivät tarjoa  tarpeeksi materiaalia kulmien laminoimiseen.

Miksi juuri Yumi Lashes kaikista tarjolla olevista kestotaivutus brändeistä?

 • Yumi Lashes on maailman ensimmäinen ripsien kestotaivutusmerkki ja se onkin ollut vuodesta 2012 uraauurtava toimija alalla.
 • Yumi Lashes tunnetaan ympäri maailmaa, ja brändi toimii yli 65 maassa.
 • Yumi Lashes -tuotteet sisältävät monin verroin enemmän hoitavia aineita, kuin yksikään kilpaileva tuotemerkki.
 • Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä.
 • Yumi Lashes -tuotteiden kehitys pohjaa vankkaan alan asiantuntemukseen. Koska brändi haluaa tarjota parasta laatua on Yumi Lashes -tuotteiden valmistusprosessi tarkkaan säännelty.
 • Korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti YumiLashes -käsittely on kehitetty tiiviissä yhteistyössä laboratorioiden kanssa, jotka panostavat laadunvarmistukseen ja -valvontaan.
 • Kaikki Yumi Lashes -tuotteet valmistetaan ja pakataan Ranskassa.
 • Yumi Lashes -tuotteet ovat turvallisia käyttää eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa Yumi Lashes -kestotaivutuskäsittelyn tekijöille tai asiakkaille.