Kiitos vuodesta 2021 <3

Ja niin on jälleen yksi vuosi vierähtänyt.
Sylin täydeltä kiitoksia kaikille teille 2021 vuodesta. Kiitos kun ootte luottaneet ihonne mun käsiin, on ollut parasta saada olla avuksi teille. Toivon, että niin tulee olemaan myös nyt tulevanakin vuonna. Kiitos että ootte käynneillänne ja tuellanne mahdollistanut Charmonien toimintaa ❤️
Kiitos myös jokaisesta palautteesta. Kirjoitan suullisia annettuja välillä itselleni ylös, kun muistan, jotta ne jää sydämeni lisäksi myös muistiini. Sillä sydämeen ne kaivertuu varmasti.
Joulukuussa hoitojen jälkeisten palautteiden myötä mietin vain, että kuinka ihana on tällaisten sanojen saattelemana lähteä joulunviettoon, pian päättää tämä kulunut työvuosi ja vastaanottaa uusi. Jokainen positiivinen palaute antaa niin paljon uutta puhtia ja voimaa.
Tässä muutama joulukuun aikana tullut palaute, jonka haluan täällä jakaa ja näin jättää myös itselleni muistiin 💌
” Meinas ihan alkaa itkettää, kun tuntui niin hyvältä. ”
” Täällä mä pääsen sellaiseen meditatiiviseen tilaan mihin en muualla kykene. Kaikki aistit on niin avoinna: kosketus, äänet, tuoksut.. ”
” Tää on just sellainen paikka mitä oon etsinytkin. ”
” Haluan kertoa susta mun läheisillekin, koska niidenkin täytyy saada kokea tää! ”
” En oikeen ikinä nukahda mihinkään hoitoihin, mutta nyt musta tuntuu että nukuin aika pitkäänkin. ”
” Vaikka tulisikin vain sokerointiin, mikä ei itsessään ole niin rentouttavaa, niin silti täällä pystyy rentoutumaan, sillä tämä kokonaisuus antaa sen fiiliksen.”
” Sulla on mielettömän ihana persoona, oot niin aito ilman mitään muureja. ”
Toivotan sulle kauneutta, onnea ja ihania hetkiä vuodelle 2022 ✨
<3:llä Tiia, Charmonie Spa