Makean mehevää punajuurta kasvoille!

kyllä luit oikein! Siitä tämän vitamiinirikkaan naamion punertava väri on peräisin, punajuuren sisältämistä antioksidanteista.

Tuo mehevä juures tunnetaan usein hyvänä raudan lähteenä. Sen lisäksi se sisältää muitakin kivennäisaineita, kuten sinkkiä, kalsiumia, kuparia ja kaliumia. Näiden lisäksi se on mieletön lähde A-, B-, C-, ja E-vitamiini varastoiden täyttämiseen.

Itselläni oli vuosi takaperin syksyllä hirveä punajuurihimo ja tämän himon syyksi selvisikin sitten myöhemmin alhaiset ferritiini arvot. Uskon siihen, ja olen myös todennut sen useaan otteeseen omassa kehossani, että se kyllä kertoo, kun se jotain tarvitsee!

Punajuurta on aikoinaan käytetty ihottumienkin hoidossa. Tämän naamion sisältämä punajuurijauhe mm. puhdistaa ja ravitsee ihoa.

Punajuuren sisältämän tryptofaanin uskotaan lisäävän hyvää oloa ja sen punertavan värin kohentavan mielialaa.

Tästä punajuuri kasvohoidosta pääset nauttimaan Charmonie Spassa! Löydät sen valikoimasta nimeltä ”hydra & purify”. Kyseinen vitamin professional kasvohoito on erinomainen elottomalle, vaurioituneelle ja ikääntyvälle(siispä meille kaikille) iholle, ihotyypistä riippumatta.

Ihosi pääsee nauttimaan juureksista ja mielesi puolestaan pysähtymään ja rentoutumaan
💜💕 tervetuloa 💜💕💜

Ihanaa viikonloppua

<3: Tiia