Kiitollisuus

kauneus

Nyt, kun Charmonie Spa on arvioitu timma -ajanvarausjärjestelmässä sadan arvostelun perusteella 5 tähden hoitolaksi, haluan kiittää teitä suuresti jokaisesta annetusta ja kirjoitetusta palautteesta. Ihan mahtavaa, kun jaksatte niitä antaa! Tunnen oloni hyvin kiitolliseksi tässä kohtaa. 

On ihan parasta lukea päivän päätteeksi kommentteja, joita hoitojen jälkeen on järjestelmään kirjoitettu. Kotiin lähtee hymyssä suin, kun tietää tehneensä jotain todella hyödyllistä päivän aikana – saanut luotua jollekin toiselle hyvää oloa, olla avuksi ja ratkoa erilaisia pulmia, oli se sitten pienen hemmottelun, rentoutumisen tai kaunistautumisen merkeissä. Se on nimittäin juuri sitä mitä haluankin tehdä. Jokaisen palautteen myötä, palo tekemiseen ja kehittymiseen omaa ammattitaitoa kohtaan vain kasvaa entisestään.

Olen saanut palautetta, kuinka palvelen aina niin iloisella ja hyvällä mielellä ja luulen että ehkä se on juuri merkki siitä, että tekee itselle mieluista ja tärkeää työtä. Työtäni teen kyllä täydestä sydämestä ja sen vuoksi asiakaspalvelu onkin niin luontevaa.

Te asiakkaat olette työpäivien piristys ja ilman teitä ei myöskään olisi Charmonie Spata. On ihanaa saada olla teille avuksi, rupatella kuulumiset ja suoda hetken hengähdystauko päiviinne.

Lämpimät kiitokset ja jatketaan yhdessä hyvän jakamista toisillemme<3

 

Tässä muutama niistä tärkeästä ja ihanasta kommentista, joita asiakkaat ovat kirjoittaneet:

”Aurinkoista, asiantuntevaa ja erinomaista palvelua! Lisäksi itse hoitola on viihtyisä, joka on aina iso plussa.”

”Ihana, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Lämmin tunnelma. Iso suositus kaikille!”

”Aina hyvä lopputulos ja ihana palvelu!”

”Ammattitaitoista jälkeä ihanan tunnelmallisessa paikassa. Iso suositus!!”

”Todella hyvää palvelua ja lopputulos oli täyskymppi!”

”Viihtyisä tila, ystävällinen palvelu, todella rentouttava kasvohieronta kasvohoidon yhteydessä.”

”Todella miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan. Rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri. Tiia on todella mukava ja tekee tarkka työtä hellävaraisesti. Käyn varmasti uudestaan ja suosittelen muillekin.”

”Ihana hoitola, ihana hoitaja!”