Boostia ihon kosteuttamiseen

Seerumin tarkoitus on monelle vielä hieman vierasta ja sen vuoksi niiden käyttö luokitellaan helposti kasvovesien kanssa samaan ”turhuus”-kategoriaan. Kasvovedet ovat onneksi vastaanotettu hyvin ja ymmärretty niiden tarkoitus ihonhoidossa. Seerumit ovat kuitenkin vielä vieraampia, mutta niiden tehoa ollaan alettu tiedostamaan kokoajan enemmän, etenkin nyt korelaisen ihonhoidon ollessa pinnalla. Tämä on positiivinen asia, sillä tosiasiassa seerumit paljastuvat ehdottomasti tärkeiksi hoitotuotteiksi, joiden käytöstä ollaan helposti luistettu.

Kun iholta puuttuu kosteutta, siihen tarvitaan myös seerumia. Seerumin koostumuksen ansiosta, sen vaikuttavat aineet imeytyvät nopeammin syvemmälle ihoon, kuin täyteläisemmät yksilöt. Kun kyseessä on hyvä, tehokkaita raaka-aineita sisältävä seerumi, on se mieletön tehopaketti iholle. Seerumit sisältävät kattavan kokoelman tehokkaita raaka-aineita ~ vitamiineja, antioksidantteja, probiootteja, humektantteja, rasvahappoja ja muita ihon kuntoa tukevia ainesosia. Seerumien sisältävät raaka-aineet määrittelevät onko se tasapainottava, heleyttävä, kirkastava, kosteuttava, kiinteyttävä, uudistava jne. Seerumeita on hyvä vaihdella ihon tarpeen mukaan ja tunnustella mitä se minäkin hetkenä eniten kaipaa. Ne sopivat loistavasti kuuriluontoiseen käyttöön ja välillä onkin hyvä pitää pientä taukoa ja antaa ihon levähtää.

Seerumia voi käyttää aamuin ja-tai illoin, riippuen hieman sen käyttötarkoituksesta. Aamuisin iho ei vastaanota hoitotuotteita yhtä tehokkaasti kuin iltapäivästä/illalla, sillä aamulla iho on valmistautunut yöllä muodostuneen happovaipan avulla suojautumaan päivän haasteilta. Uudistavat ja ravitsevat seerumit sopivat mainiosti yötä vasten tukemaan ihon uudistumisprosessia, kun taas päiväkäytössä parhaiten toimii suojaavat, kosteuttavat ja heleyttävät seerumit. Tärkeintä on tietysti aina kuulostella ihon tarpeita ja hoitaa sitä sen mukaan.

Kun seerumia kerran alkaa käyttämään, eron huomaa varmasti, eikä sen käytöstä halua sen jälkeen luistaa! 

Toivottelen sulle hemmottelevia ihonhoito hetkiä <3