Silmänympärysiho, 3 & 4 luukku

Silmänympärysiho, 3 & 4 luukku

Silmänympärysalueen iho ei aina kestä samoja tuotteita, joita käytetään kasvojen ihon hoitamiseen. Tämä johtuu siitä, että silmienympäryksillä iho on ohuempaa, kuin muualla kasvoilla. Vääränlaisten tuotteiden käyttö silmänympärysalueella saattaa aiheuttaa turvotusta sekä silmät voivat vuotaa herkemmin. Jos kamppailet edellämainittujen ärsykkeiden kanssa ilman erikoisempaa syytä, niin kannattaa kurkata voidepurkin kylkeen ja selvittää soveltuuko se silmänympärysiholle. Kasvojen ihonhoitoon tarkoitetuista voiteista löytyy myös sellaisia yksilöitä, jotka soveltuvat sekä kasvoille että silmänympäryksille. Silmänympärysiholle voi helposti ilmestyä valkoisia keratiinin täyttämiä näppylöitä - miliumeja. Miliumeja esiintyy erityisesti atoopikoilla ja kuivaihoisilla, sillä iho janoaa kosteutta.

Silmänympärysiholla ilmeneviä muutoksia ei pelkällä voiteella aina saada kuriin. Tässäkin tapauksessa täytyy huomioida kokonaisuus ja selvittää mistä esimerkiksi ainaiset tummat silmänaluset, silmäpussit ja turvotus voivat johtua. Tietysti voimme ehkäistä muutostilojen ilmestymistä erilaisilla hoitomenetelmillä. Antaa tarpeeksi kosteutta, hälventää pigmenttimuutoksia ja ehkäistä silmänympärysihon veltostumista.

Lauantain ja sunnuntain luukuista avautui tällainen tarjous:

Kaikista silmänympärysvoiteista -15% 3.12 & 4.12! Saatavilla kosteuttavia, kirkastavia, pigmenttimuutoksia vaalentavia, turvotusta laskevia sekä kiinteyttäviä voiteita. Alennuksen osuessa näin viikonlopulle, ota minuun yhteyttä jos tämä luukku on sinun mieleesi. Voidaan sopia shoppailuaika vaikka ensi viikolle. Ihanaa lauantaita♥