Joulukuun ensimmäinen päivä

Joulukuun ensimmäinen päivä

Ihana aloitus aamulle, avata joulukalenterin ensimmäinen luukku! Charmonie Spassa luukku sisälsi alennuksen Patykan ylellisistä ja hemmottelevista tuotteista.

Patyka biokaliftin -tuotelinjan ylellinen 3-step puhdistustrio -15%, nyt hintaan 127,50€ (norm. 150€). Puhdistusrituaali koostuu kaikille ihotyypeille sopivasta öljystä, vaahdosta ja kasvovedestä. Näiden kolmen tuotteen avulla saat päivittäin nauttia hemmottelevasta kotispa-hetkestä. Samettisen öljyn avulla iholta poistetaan meikki ja kertyneet epäpuhtaudet, päälle levitetään kirkastava puhdistusvaahto, jolloin iho syväpuhdistuu. Puhdistusrituaalin viimeistelee suojaava, tehokkaasti uudistava ja virkistävä kasvovesi.

Puhdistustrio soveltuu kaikille ihotyypeille, niin kuivalle, kuin rasvaisellekin. Myös hormonaalisista iho-ongelmista kärsiville erinomainen hoitopaketti. Tuotteet ovat riittoisia ja kestävät oikeilla tuotemäärillä parhaimmillaan kolme kuukautta!

img_5690

 

Patyka biokaliftin tuotelinjan Ultra Rich Radiant Face Cream -15%, nyt hintaan 102€ (norm. 120€).
Erinomainen Anti-Age voide kuivalle ja aikuiselle iholle. Kosteuttaa, kiinteyttää ja pehmentää ihoa. Biokaliftin -tuotteet sisältävät runsaasti tehokkaita raaka-aineita. Tuotteissa veden määrä on minimoitu, jotta tehoraaka-aineet pääsevät hoitamaan tehtävänsä- kallisarvoisia kukkaisvesiä sekä kasviuutteita on käytetty enemmän, iho saa nauttia näistä maksimimäärän. Ihanan hemmottelevia tuotteita hyvän maun luksuksella kuorrutettuina. Tämä tuote jää pois valikoimasta ja Charmonie Spassa on enää jäljellä vain yksi kappale jollekin onnekkaalle!

Alennus on voimassa vain tämän ja huomisen päivän, joten kipinkapin ostoksille! Tänään ostoksille voi tulla klo 19.15 asti (ostoksille tullessa minulle kannattaa ilmoittaa etukäteen tulostasi, jotta olen varmasti tavoitettavissa). Tunnelmallista joulukuuta kaikille♥