Tehokasta täsmähoitoa iho-oikkuihin

Tehokasta täsmähoitoa iho-oikkuihin

Ekopharma Anti-Akne hoitogeeli

Tulehtunutta aluetta hoitava Anti-akne Hoitogeeli sisältää antimikrobista salisyylihappoa sekä luonnollista aspiriininkaltaista vaikutusta omaavaa pajunkuoriuutetta sekä ihoa hoitavaa takiaisuutetta ja antimikrobista karpalouutetta. Päävaikuttavana aineena on Capryloyl Glycine, jolla on osoitettu tehoa aknen hoidossa.

Epäpuhtaudet ja hormonaaliset iho-oireilut ovat harmillisen yleisiä iho-ongelmia. Tukkeumista voi olla hankala päästä eroon perinteisillä kotihoito konsteilla ja apuun tarvitaan hieman lisäboostia hellällä kädellä.

Ekopharman Anti-Akne hoitogeeli on tehohoito, joka vähentää tulehdusta ja ehkäisee aknen leviämistä. Täsmähoitotuote laitetaan ainoastaan aknekohtaan. Hoitogeeli on myös erinomainen tehotuote hormonaalisten finnien hoitoon.

Epäpuhtaudet sekä muut iho-ongelmat voivat johtua monesta eri syystä. Syinä voivat olla hormonaaliset ongelmat, stressi, unettomuus, vääränlainen ihonhoito (omalle iholle sopimattomat tuotteet, liian raju käsittely yms.), ihon hoitamattomuus, elämäntavat, perinnöllisyys, ilmaston muutokset jne.

Iholle täytyy muistaa antaa aikaa parantua ja tasaantua hormonaalisista muutoksista. Joillakin ihomuutoksia ilmenee kuukautiskierron mukaan, jolloin iholle saattaa ilmestyä kipeitä näppyjä, erityisesti suun ja leuan alueelle. Mikäli akne yltyy pahaksi, on syytä kääntyä lääkärin puoleen. Usein hormonaalista aknea parannellaan Roaccutan-kuurilla.

Lievistä epäpuhtauksista eroon pääsemisen tueksi kannattaa kuitenkin alkuun ottaa käyttöön nämä muutamat ihon hoidon perusteet;

  • Huolellinen ihon puhdistaminen iltaisin. Vältetään kuitenkin liian voimakkaasti peseviä tuotteita, jotka voivat aiheuttaa iholle uusia ongelmia.
  • Runsas kasvoveden käyttö illalla sekä yksinään aamulla
  • Seerumin sekä kasvoöljyn käyttö esimerkiksi kuuriluontoisesti, kun iho on pahimmillaan, sen jälkeen käyttöä voi halutessa harventaa.
  • Aamuin-illoin omalle ihotyypille soveltuva kosteuttava ja tasapainottava kosteusvoide

Lisäksi viikoittaisia ihonhoito konsteja, jotka tehostavan ihonkunnon paranemista

  • Kuorinta. Tehokkaimman avun epäpuhdas iho saa miedoista hedelmähappokuorinnoista. Hedelmähapot kuorivat ja elvyttävät ihoa tehokkaasti sekä stimuloivat ihon uudistumista. Ihosta tulee huomattavasti kirkkaampi ja tasapainoisempi. Kuorinnan jälkeen iholle laitetut tuotteet imeytyvät paremmin ja näin tuloksia tulee myös nopeammin.
  • Kuorinnan jälkeen iholle on hyvä laittaa naamio, sillä vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan iholla tehokkaammin kuivan ihon siirryttyä pois tieltä. Iholle voidaan käyttää yhtä tai useampaa naamiota kerrallaan. Esimerkiksi rasvoittuvalle alueella puhdistava ja tasapainottava naamio sekä kuivahkolle alueelle kosteuttava ja rauhoittava naamio.
  • Täsmähoitotuotteet paikallisesti tehostamaan epäpuhtauksien paranemista.

Ekopharma Anti-Akne hoitogeeli Charmonie Spasta 19,60€.