BOHO

Luonnollisesti kaunis

Boho Green Revolution on Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja valmistettu luonnon materiaaleista. Tuotteiden ainesosista löytyy myös 10%-81% luomua, lukuun ottamatta Mascara prècision, jonka ainesosat ovat 99% luonnon raaka-aineista. Ainesosien lisäksi myös pakkauksissa on huomioitu ekologisuus, sillä ne ovat pahvia. Boho on hinnoiltaan erittäin kuluttajaystävällinen ja hinta-laatusuhde kohtaavat toisensa. Boho osoittaa, että on mahdollista tarjota kauniita, ekologisesti suunniteltuja meikkejä, jotka muodostuvat luonnollisista ainesosista. Tuotteissa ei myöskään ole käytetty parabeeneja tai silikoneja ja tuotteilla on One voice sertifikaatti - ei eläinkokeita!

Sarjalta löytyy voidemaisia & puuterisia meikkipohjia, poskipunia ja maapuutereita, silmämeikkejä, huulimeikkejä, kynsilakkoja sekä lisäksi ihanat hurmaavat tuoksut. Sävyvalikoima meikeissä ja kynsilakoissa on melko kattava, joten jokainen varmasti löytää sopivat ja  mieleiset sävyt meikkipussin täytteeksi. Luomiväreissä on pitkä pysyvyys ja korkea pigmenttipitoisuus ja sävyvalikoimaa löytyy todella hyvin aina helmiäisestä mattaan.

Esille täytyy nostaa erityisesti omat suosikkini, jotka ovat 

  • Mascara Volume & Green. Tämä täyttää mielestäni ripsivärin kriteerit todella hyvin. Toki jokaisella käyttäjällä kaikki meikit voivat käyttäytyä eritavalla, mutta ainakin omassa käytössäni tämä on kyllä erinomainen. Pidentää & tuuhentaa sekä pysyy hyvin koko päivän.
  • Green Mineral mineraalimeikki. Tarpeen tullen hyvä peittävyys kerroksia lisäämällä. Tällä saa aikaan myös luonnollisen ja kevyen meikkilookin. Sileä ja säteilevä iho, niinkuin tuote lupaakin. 
  • Meikkipuuteri. Ensimmäisiä boho kokeilujani. En ihmettele, miksi tämä on myös monien muiden käyttäjien suosiossa. Hyvä peittävyys ilman raskasta lopputulosta & helppo levittyvyys. Meikkipuuterissa on 4 sävyä ja se sopii erityisesti seka-/kuivalle iholle.
  • Peiteaineet. Oma suosikkini Clair 02, peittävyys tuotteessa on todella hyvä ja se antaa ihanasti myös valoa kasvoille esimerkiksi silmänympärysiholle käytettynä. Peiteaineissa jopa 25% ainesosista on luomua. 
  • Kynsilakat. 86% ainesosista on luonnollisia. Ihana ajatus, että kynsiä voi lakata ilman suurta kemikaalikuormaa. Bohon kynsilakat ovat joko 7FREE tai 8FREE (ei sisällä tiettyjä kemikaaleja mm. toluleenia, formaldehydiä, parabeenia, formaldehydihartsia, ksyleenia). Iso suositus näistä!
  •  Tuoksut. 3 ihanaa tuoksu vaihtoehtoa. 100% luonnonmukainen - hyvillä mielin kelpaa suihkia näitä tuoksuja.

 

 

Charmonie Spassa käytössä sekä myynnissä Bohon tuotteita. 

Kaunista viikonloppua<3