Tervetuloa!

Tervetuloa!

Täällä ruudun takana kirjoittelee Charmonie Span kosmetologi Tiia. Alan päivittämään myös tänne blogin puolelle tarkemmin hoitolan ajankohtaisia kuulumisia, tuote tutustumista sekä yleistä ihon- ja kauneudenhoitoa. Näin alkuun kirjoitan pienen esittelyn, jotta saatte hieman esimakua hoitolasta.

Charmonie Spa on tuore, pian yksi vuotias yritys. Ajan mentäessä hurjaa vauhtia eteenpäin vahvistuu myös se mihin suuntaan hoidoissa haluan erityisesti keskittyä; kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, luoda asiakkaalle rennon ja hyvän olon jokaisella käyntikerralla. Kosmetologin työnkuvaan kuuluu vahvasti ihonhoito ja näin ollen myös erilaiset iho-ongelmat ovat suuressa osassa työtä. Usein iholle heijastuu myös sisäinen vointi ja tämän vuoksi on mielestäni tärkeää ottaa huomioon kokonaisuus. Ulkoinen kauneudenhoito sekä yleisesti itseensä panostaminen tuo mielihyvää ja senkin vuoksi se kannattaa. On tärkeää muistaa hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti, jotta saavuttaisi parhaimman mahdollisen tasapainon. Hemmottelu tekee jokaiselle hyvää, se virkistää mieltä & kehoa, rentouttaa & rauhoittaa sekä vähentää stressiä.

Charmonie Spassa käyttämäni hoitotuotteet ovat laadukkaita ja luomulaatuisia, näin ollen elimistö ei turhaan kuormitu ylimääräisillä kemikaaleilla, sillä niitä saamme valitettavasti jo tarpeeksi muualtakin. Haluan kosmetologina tietää, minkä vuoksi tiettyä ainesosaa laitan asiakkaan iholle, mihin se vaikuttaa ja miten se hoitaa. Luonnonkosmetiikka myös sisältää usein enemmän vaikuttavia ainesosia ja on näin myös tehokas tuloksien saavuttaja erilaisissa iho-ongelmissa. Tuotteisiin pääsette tarkemmin tutustumaan hieman myöhemmin.

Charmonie Spa on pieni tunnelmallinen hoitola taka-töölön sydämessä. Hoitolassa on vain yksi hoitopaikka, joka takaa sen, että kuhunkin asiakkaaseen keskitytään täysin ja hoidetaan täydellä sydämellä yksi kerrallaan, kiireet unohtuu. Tervetuloa seurailemaan hoitolan ajankohtaisia asioita tarkemmin tänne blogin puolelle ♥

 

blogiin