HYVINVOIVA & HEHKUVA IHO SAAVUTETAAN YHDESSÄ LAADUKKAILLA LUONNONKOSMETIIKAN HOITOTUOTTEILLA

EKOPHARMA HELSINKI -tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat kaikki Suomessa. Tuotteet pohjautuvat suomalaisiin luomumarjoihin, joita ihomme ja kehomme ovat oppineet käyttämään ravintona kautta historiamme. Marjat ovat vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttiteho on suurempi kuin useimmilla muilla kasvikunnan tuotteilla. Ekopharma Professional -tuotteissa ei käytetä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä eikä mykerökukkaisia kasveja kuten kamomillaa tai kehäkukkaa, jotka voivat herkistää.

Erinomainen siedettävyys on Ekopharma -tuotteissa erityispiirteenä, ne on suunniteltu sisältämään vain sen, mitä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asutusta. Ekopharma Professional -sarjalle on myönnetty suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Sarja sisältää 4 hoitolinjaa kasvoille:

Herukka rauhoittaa ja vahvistaa. Tyrni uudistaa ja kiinteyttää. Vadelma kosteuttaa ja heleyttää. Karpalo tasapainottaa, puhdistaa ja raikastaa.

OLIVIA KLEIN - puhdasta kosmetiikkaa, ei mitään ylimääräistä. Suomalainen kosmetiikkasarja, joka ei sisällä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia, jotka eivät ole välttämättömiä tuotteen toimivuudelle. Jokainen tuotteen ainesosa on tarpeellinen. Tuotteiden värit ja tuoksut ovat peräisin niiden sisältämistä raaka-aineista ja niissä käytetään ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia. Olivia Klein -tuotteiden tärkeimpiä tavoitteita on yksinkertaistaa kosmetiikkaa ja sen käyttöä sekä tehdä ihonhoidosta vaivatonta ja tuoda esille kosmetiikan ja terveyden välinen yhteys. Olivia Kleinin periaatteisiin kuuluu ympäristön kunnioittaminen ja kaikki pakkausmateriaalit on täysin kierrätettäviä ja myrkyttömiä. Tuotteiden ainesosat ovat puhtaita ja ympäristöystävällisiä. " Tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi ja kauniimpi."

EVERYDAY MINERALS -tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä. Jokainen tuote on valmistettu huolellisesti ja ajatuksella aidoista ja puhtaista mineraaleista. 

Everyday Minerals ei tue lapsityövoimaa eikä osta raaka-aineita sellaisilta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Lapsityövoimaa ei käytetä missään tuotannonvaiheessa. Everyday Mineralsin tuotteissa ei ole nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita.Tuotteet ovat hienostuneita, nykyaikaisia ja ennen kaikkea laadukkaita.

Ranskalainen BO.HO tarjoaa korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa kunnioittaen. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomu raaka-aineita. Boho Green Revolution tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan edullisin hinnoin. Bo.Ho osoittaa, että on mahdollista tarjota kauniita, ekologisesti suunniteltuja meikkejä, jotka muodostuvat luonnollisista ainesosista.

Cosmèbio-sertifikaatti

  • ei parabeeneja
  • ei silikoneja

One voice-sertifikaatti

  • ei eläinkokeita

EKOPHARMA HELSINKI - Hilla Hellä -sokerointituotteet sisältävät ravitsevaa ja antioksidanttista hillauutetta, sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia ja lisäksi tuotteilla on FI-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.