EKOPHARMA HELSINKI -tuotteet ovat kotimaisia, niiden tuotekehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuvat kaikki Suomessa. Tuotteet pohjautuvat suomalaisiin luomumarjoihin, joita ihomme ja kehomme ovat oppineet käyttämään ravintona kautta historiamme. Marjat ovat vitamiinirikkaita ja niiden antioksidanttiteho on suurempi kuin useimmilla muilla kasvikunnan tuotteilla. Ekopharma Professional -tuotteissa ei käytetä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä eikä mykerökukkaisia kasveja kuten kamomillaa tai kehäkukkaa, jotka voivat herkistää.

Erinomainen siedettävyys on Ekopharma -tuotteissa erityispiirteenä, ne on suunniteltu sisältämään vain sen, mitä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asutusta. Ekopharma Professional -sarjalle on myönnetty suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Sarja sisältää 4 hoitolinjaa kasvoille:

Herukka rauhoittaa ja vahvistaa. Tyrni uudistaa ja kiinteyttää. Vadelma kosteuttaa ja heleyttää. Karpalo tasapainottaa, puhdistaa ja raikastaa.

OLIVIA KLEIN - puhdasta kosmetiikkaa, ei mitään ylimääräistä. Suomalainen kosmetiikkasarja, joka ei sisällä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia, jotka eivät ole välttämättömiä tuotteen toimivuudelle. Jokainen tuotteen ainesosa on tarpeellinen. Tuotteiden värit ja tuoksut ovat peräisin niiden sisältämistä raaka-aineista ja niissä käytetään ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia. Olivia Klein -tuotteiden tärkeimpiä tavoitteita on yksinkertaistaa kosmetiikkaa ja sen käyttöä sekä tehdä ihonhoidosta vaivatonta ja tuoda esille kosmetiikan ja terveyden välinen yhteys. Olivia Kleinin periaatteisiin kuuluu ympäristön kunnioittaminen ja kaikki pakkausmateriaalit on täysin kierrätettäviä ja myrkyttömiä. Tuotteiden ainesosat ovat puhtaita ja ympäristöystävällisiä. " Tehdään yhdessä maailmastamme puhtaampi ja kauniimpi."

PATYKA on pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Tuotteet ovat innovatiivisia, hienostuneita, sosiaalisesti vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Patykan pakkauksista huokuu pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys. 

Hienostuneisuus on läsnä jokaisessa yksityiskohdassa – kaikki on hiottu viimeisen päälle: pakkausten ulkoasu, tuoksut, tuotteiden ylellinen koostumus, pehmeät sävyt. Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Patyka sisältää kaksi tuotelinjaa: kaikille sopiva Patyka Absolis sekä yli 25-vuotiaille suunnattu Patyka Biokaliftin.

ABSOLUTION on pariisilainen hoitolasarja, jonka perustajalla Isabelle Carronilla on vuosien kokemus mainos- ja graafiselta alalta. Absolution henkiikin jo pelkällä visuaalisuudellaan tinkimättömyyttä, omaperäisyyttä, vahvaa näkemystä ja itsevarmuutta. Absolutionin designin ydin on ehdottomasti pakkauksissa – ja siinä, mitä tällä uniikilla pakkausmetodilla halutaan viestiä. Absolution on kokonaisuudessaan unisex eli sarja sopii niin naisille kuin miehillekin. Tuoksut ovat puhtaita ja tulevatkin suoraan käytetyistä raaka-aineista. 

Kaikissa tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynntetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita ja useat tuotteet ovatkin höystetty superfoodeilla. Absolutionia myydään maailmanlaajuisesti mutta vain tarkoin valituissa, laadukkaissa myyntipisteissä.

EVERYDAY MINERALS -tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä. Jokainen tuote on valmistettu huolellisesti ja ajatuksella aidoista ja puhtaista mineraaleista. 

Everyday Minerals ei tue lapsityövoimaa eikä osta raaka-aineita sellaisilta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Lapsityövoimaa ei käytetä missään tuotannonvaiheessa. Everyday Mineralsin tuotteissa ei ole nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita.Tuotteet ovat hienostuneita, nykyaikaisia ja ennen kaikkea laadukkaita.

Ranskalainen BO.HO tarjoaa korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa kunnioittaen. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomu raaka-aineita. Boho Green Revolution tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan edullisin hinnoin. Bo.Ho osoittaa, että on mahdollista tarjota kauniita, ekologisesti suunniteltuja meikkejä, jotka muodostuvat luonnollisista ainesosista.

Cosmèbio-sertifikaatti

  • ei parabeeneja
  • ei silikoneja

One voice-sertifikaatti

  • ei eläinkokeita

ARGITAL on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa vihreä savi-tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat. Argital on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia ruumiin ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa. Tuotannossa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti: mm. Kasviraaka-aineissa suositaan luomu- tai biodynaamista tuotantoa ja dynamisaation (tuotepohjan raaka-aineiden rytminen käsittely läpi tuotantoprosessin) avulla pyritään säilyttämään tuotteen hoitoteho ja kasvien luontaiset ominaisuudet mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä seuraavat tuotekohtaiset sertifioinnit:

  • BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki
  • DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki
  • Vegan OK – vegaanituotteen merkki

EKOPHARMA HELSINKI - Hilla Hellä -sokerointituotteet sisältävät ravitsevaa ja antioksidanttista hillauutetta, sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia ja lisäksi tuotteilla on FI-Natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.