Vartalohoidot

RENTOUTTAVAT HOIDOT

SOMETIMES WE ALL NEED DAY TO JUST RELAX

Rentouttava kokovartalohoito

Alenna stressiä ja jätä arkinen kiire taaksesi. Rentouttava kokonaisvaltainen hoito sisältää vartalonihon kuivaharjauksen ja hieronnan. Aineenvaihdunta kiihtyy ja ihosta tulee silkkisen pehmeä. Lihakset ja mieli rentoutuu. Hoidon viimeistelee kasvojen ihon alkupuhdistus, naamio sekä hoitovoide. Rauhallinen olotila on taattu.

1 h 30 min, 70€

AWAKE YOUR SENSES

Yrittinyyttihoito

Vietä ihana hetki yrttien & aromaattisten tuoksujen parissa. Puhdista kehosi ja mielesi, nauti. Hoito sisältää lämmittävän hieronnan sekä hieronnan yrttinyyteillä. Yrttinyyttien lämpö saa olosi rentoutuneeksi ja herättää aistisi. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihdunta kiihtyy ja lihakset rentoutuvat. Hemmottelua kaipaaville.

Hoidon toteuttamisen esteitä: tuore kudosvamma, diabetes, sydän-ja verisuonisairaudet, kuume, pahanlaatuiset kasvaimet, vahingoittunut iho, tarttuvat ihotaudit, raskaus

1 h 15 min, 80€

 

HARMONIOUS & THERAPEUTIC HOT STONE

 Kuumakivihieronta

Tämä kokovartalon kuumakivihieronta takaa syvän ja kokonaisvaltaisen rentoutuksen. Lämpimillä kivillä on monia ihania vaikuttavia ominaisuuksia; edistää verenkiertoa, elimistön aineenvaihdunta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja stressi lievittyy. Rakasta kehoasi. 

Hoidon toteuttamisen esteitä: tuore kudosvamma, diabetes, sydän-ja verisuonisairaudet, kuume, pahanlaatuiset kasvaimet, vahingoittunut iho, tarttuvat ihotaudit, raskaana ollessa noudatetaan erityistä varovaisuutta.

 • 30 min, 65€
 • 45 min, 70€
 • 1 h, 75€
 • 1 h 15 min, 80€ 
 • 1 h 30 min 85€

MENTAL & PHYSICAL BALANCE

Intialainen päähieronta

Yli 1000 vuotta vanha menetelmä, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta, lisäksi tämä parantaa nestekiertoa. Taivaallisen ihana hieronta sisältää yhdistelmän hitaita, hellävaraisia, aktivoivia ja lämmittäviä liikkeitä, jotka saavat olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Päänahan hierominen nopeuttaa verenkiertoa, jolloin myös hiuspohjan ravinnonsaanti ja aineenvaihdunta paranee.

40 min, 45€

KIINTEYTTÄVÄT HOIDOT

ADIEU CELLULITE, now you are wellbeing & firm

Kiinteyttävä kokovartalohoito

Aktivoiva ja kiinteyttävä vartalohoito. Iho kuoritaan kirkastavalla, vahvistavalla ja suojaavalla Hilla- kuorintatuotteella. Sen sisältämät E-ja C-vitamiinit pitävät huolen ihosi hyvinvoinnista, sisältäen iholle välttämättömiä rasvahappoja. Kuorinnan jälkeen olo on raikas ja uudistunut sekä iho on vastaanottavainen kiinteyttäviä raaka-aineita sisältävälle hierontavoiteelle. Kiinteytyminen tehostuu kehoa aktivoivalla hieronnalla ja selluliitti alueisiin levitetyllä tehonaamiolla. Naamio sisältää paljon kollageeniproteiinia, joka hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

1 h 30 min, 95€

ABSOLUTELY FIXED & LITE HABITUS

Kiinteyttävä tehoboosteri

Kiinteyttävä täsmähoito vartalon ongelmakohtiin. Hoito tehdään valitulle vartalo alueelle. Selluliitti & appelsiini-iho ovat monelle esteettisesti häiritsevä ongelma. Hoidossa pyrimme muun muassa vilkastuttamaan veren - ja imunesteen kiertoa, vilkastutetaan aineenvaihduntaa, jolloin ehkäisemme nesteen kerääntymistä kudoksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan kuorinnan, aktivoivan hieronnan ruskoleväuutetta sisältävällä hierontavoiteella, ihoa elvyttävän, kiinteyttävän ja uudistavan öljynimeytyksen sekä runsaasti kollageeniproteiinia sisältävän naamion. Tehokkaita aktiivisia raaka-aineita sisältävät tuotteet tehostavat kuona-aineiden poistumista elimistöstä samalla kiinteyttäen kehoa.

Yleisimpiä hoidettavia alueita:

 • Reidet
 • Pakarat
 • Vatsan seutu
 • Allit
 • Lantio (jenkkakahvat)

1 h, 65€

 

HELLO SLIM BODY, with love green clay

Hoikentava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä savipakkaushoito

Tehokas täsmähoito vartalon ongelmakohtiin. Hoito tehdään valitulle vartalo alueelle. Savi toimii suuressa osassa hoidon vaikuttavana aineena. Vihreä savi muotoilee, hoikentaa ja kiinteyttää erittäin tehokkaasti ruskolevän, muratinlehtiuutteen sekä appelsiinin eteerisen öljyn avulla. Hoito aloitetaan ihon esikäsittelyllä, jossa ihon pintasolukko kuoritaan vahvistavalla kuorintavoiteella. Tämä varmistaa tuotteiden imeytymisen iholle ja valmistaa ihon hyödyntämään sille levitetyt tehokkaat raaka-aineet. Hoikentava savinaamio levitetään paikallisesti hoidettavalle alueelle, jonka jälkeen naamio pakataan kääreeseen tehostamaan tuotteen vaikutusta. Kiinteytymisen viimeistelee iholle levitettävä kiinteyttävä vartaloemulsio, joka ravitsee ja uudistaa, kosteuttaa, säilyttäen ihon kimmoisuuden. Baobaböljy pehmittää, uudistaa ja kiinteyttää, Omega-6 rasvahappojen ja E-vitamiinin voimalla. Voiteessa vaikuttavat lisäksi rosmariini, aloe vera, sypressi ja inkivääri.

Yleisimpiä hoidettavia alueita:

Reidet
Pakarat
Vatsan seutu
Allit
Lantio (jenkkakahvat)

1 h, 65€

 

KLASSINEN HIERONTA

MITIGATE YOUR MIND AND UNWIND YOUR BODY

Klassinen hieronta

Vartalo joutuu useasti koville johtuen esimerkiksi huonoista asennoista, ryhdistä sekä kaikenlaisesta kuormituksesta ja näin ollen voi aiheuttaa paikoitellen erilaisia kiputiloja. Rauhallisen tehokas vartalohieronta rentouttaa lihakset sekä pehmittää lihasjännityksiä. Verenkierto vilkastuu ja iho lämpenee, saavutat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista sekä poistaa tehokkaasti ihon pintasolukkoa. Iho pehmenee ja sen väri paranee. Säännöllinen kuivaharjaus lisää ihon vastustuskykyä sekä kiinteyttää sitä. 

Hieronnan toteuttamisen esteitä: tulehdukset ja haavat iholla, tarttuvat ihotaudit, sydän-ja verisuonisairaudet, tuoreet vammat, pahanlaatuiset kasvaimet.

30 min, 35€

45 min, 40€

60 min, 60€

75 min, 70€

 

KÄSIHOITO

TAKE CARE OF YOUR HANDS

Täydellinen Spa käsihoito

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsikuorinnan, lämpönaamion sekä hieronnan. Luonnollinen sokeri-merisuola kuorinta valmistaa ihon vastaanottamaan ravintorikkaan suklaa-appelsiini lämpönaamion. Kätesi ovat nauttineet tärkeitä luonnollisia vitamiineja ja ovat ihanan pehmeät ja ravitut.

 • Halutessa kynsienlakkaus +5€, jolloin saat valitsemasi kynsilakkapullon mukaan

1 h 15 min, 50€