KASVOHOIDOT

EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä & kauneus kotimaan marjoista

LUMINOUS & BALANCING SKIN

Ekopharma- kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet sekä ihon kunto ja tarpeet yhdessä kosmetologin kanssa huomioiden. Näin hoidosta saadaan paras mahdollinen tehokkuus ja hyöty irti. Kasvohoidossa käytetään räätälöidysti neljää Ekopharman-hoitolinjaa: Herukka, Tyrni, Vadelma sekä Karpalo. Jokaisella hoitolinjalla on omat tehtävät ja sen ansiosta hoidolla voidaan rauhoittaa ja vahvistaa, uudistaa ja kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää, puhdistaa ja kirkastaa sekä tasapainottaa ja vähentää tulehduksia. Hoito on erinomainen valinta myös aknen, aknearpien sekä hyperpigmentaation kanssa kamppailijoille. Anna ihosi nauttia sille tärkeistä vitamiineista!

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta.

Ekopharma Helsinki tuotteiden aktiiviaineina vaikuttavat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa, ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus.
Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

1 h, 75€

 • sarjahoito 55€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

1 h 3o min, 85€

 • sarjahoito 65€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

Alle 18-vuotias, ENJOY FOR CLEAN FACE

Ihosi on kiitollinen, kun pidät siitä hyvää huolta jo nuorella iällä. Hoito on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joille ihonhoito on tuttua tai tuntematonta. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen puhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Tehdään ihostasi yhdessä hyvinvoiva.

1 h 15 min, 55€

 

PATYKA & ABSOLUTION

Ripaus Pariisin luksusta. Nautinnollisissa hoitokokonaisuuksissa yhdistyy tehokkuus, itsevarmuus sekä naisellinen kauneus.

LUXURY & VITALITY

Ylellisyyttä ja elinvoimaa

Rentouta mielesi ja astu pariisin tuoksujen maailmaan. Luomulaatuisten kukka- ja mineraalipitoisten tuotteiden avulla ihosi saa sen tarvitsemaa huolenpitoa. Hoito sisältää ylellisen pintapuhdistuksen & tehokkaan ja ravitsevan kuorintanaamion appelsiinin ja sitruunan miedoilla hedelmähapoilla varustettuna. Rauhallinen mieli ja syvärentoutunut olotila taataan rentouttavalla hieronnalla, jossa ihoa stimuloidaan, pehmennetään ja tasoitetaan tehokosteuttavalla öljyllä. Naamio valitaan hoitotavoitteiden mukaisesti kosteuttamaan & kiinteyttämään tai syväpuhdistamaan & kirkastamaan ihoa. Lopuksi hierotaan tehotuotteet suojaamaan, kosteuttamaan & tasapainottamaan ihoa loppupäiväksi.  Aisteja hivelevä hoito on valmis - iho ja mieli tuntuvat kuin uusilta.

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta.

1 h, 90€

1 h 30 min, 100€

TAKE A BREATHER

Pikakasvohoito

Virkisty pienellä arjen irtiotolla pikakasvohoidon avulla. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan sekä iholle jätettävän naamion tai loppuvoiteen ihon tarpeen mukaan. 

30 min, 35€ 

 

 

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Kiinteyttävä ja nesteitä poistava kasvohieronta

Kasvohieronta on luonnollinen tapa kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hieronta saa kasvonpiirteet elävöitymään, ihon hehkumaan ja nesteet liikkumaan. Kasvohieronta aktivoi ihon pintaverenkiertoa, jolloin kasvojen väri paranee. Hieronta stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista ja myös ihon kimmoisuus lisääntyy. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan tuotteet imeytymään ihoon tehokkaammin, jolloin vaikutukset iholla paranee. Kiinteyttävä kasvohieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä ihoa aktivoivan hieronnan. Kasvojen lihasten jännitykset helpottuvat, jolloin olosta tulee kevyt ja rentoutunut. 

Hieronta sopii ikääntyneelle iholle, ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä kasvojen turvotuksen ja nesteisen olon poistamiseen.

40 min, 40 €

 

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Rentouttava kasvohieronta

Rentouttava kasvohieronta helpottaa ja laukaisee lihas jännityksiä kasvojen alueella sekä lievittää stressiä. Leukaluut sekä otsan alue ovat usein jännittyneinä, kun syömme sekä ilmeilemme päivän aikana - puremalihas, kulmakarvojen rypistäjälihas, poskipäälihas, hymylihas…Hieronta näin ollen tukee kasvojen ilmelihaksia, parantaa kasvojen verenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Hieronnan avulla stimuloidaan ja rentoutetaan lihaksia sekä hermostoa, jolloin myös olosta tulee rauhallinen, rentoutunut ja kepeämpi.

Hieronta sopii kaikille rentoutumista ja hemmottelua kaipaaville sekä kasvojen alueen kireyksien helpottamiseen.

40 min, 40€

KASVOJEN LAITEHOIDOT

Nopeista tuloksista unelmoiville

DIAMOND CARE

Timanttihionta

Tehokkuutta ja tuloksia. Erinomainen hoito normaalille, rasvaiselle, epäpuhtaalle, pintakuivalle, ikääntyvälle ja elottomalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös arpia ja pigmenttimuutoksia. Alipaineimun ansiosta timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, helpottaa epäpuhtauksien poistoa, tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä, uudistaa ja kiinteyttää sekä elvyttää aineenvaihduntaa. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Puhdas iho näyttää ja tuntuu miellyttävältä.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosairaudet
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne, herpes, ruusufinni, psoriasis
 • Aknelääkitys
 • Ihomuutokset
 • Yliherkkä iho

1 h 15 min, 90€. 

 • Sarjahoitona 70€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

PURE & YOUTHFUL FEELING

Ultraäänihoito

Ulträänikuorinta on hellävarainen, mutta tehokas ihon elvyttäjä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sen avulla iho syväpuhdistuu ja kuollut ihosolukko irtoaa. Ultraäänen värähtelyn avulla ihohuokoset tyhjentyvät rasvasta ja kertymistä. Ultraäänitaajuus tappaa bakteereita ja soveltuu näin erinomaisesti myös aknen hoitoon. Ultraääni edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tasoittaen pienet juonteet ja rypyt. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, mahdollisten epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, hoitotuotteen imeytyksen ultraäänellä, hieronnan, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Ihosi tuntuu virkeältä, raikkaalta ja nuorekkaalta.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosyöpä
 • Sydänvaivat
 • Raskaus
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne
 • HIV, hepatiitti
 • Pakkasenpurema

1 h 15 min, 90€. 

 • Sarjahoito 70€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.