EKOPHARMA

Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

LUMINOUS & BALANCING SKIN

Ekopharma- kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet sekä ihon kunto ja tarpeet yhdessä kosmetologin kanssa huomioiden. Näin hoidosta saadaan paras mahdollinen tehokkuus ja hyöty irti. Kasvohoidossa käytetään räätälöidysti neljää Ekopharman-hoitolinjaa: Herukka, Tyrni, Vadelma sekä Karpalo. Jokaisella hoitolinjalla on omat tehtävät ja sen ansiosta hoidolla voidaan rauhoittaa ja vahvistaa, uudistaa ja kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää, puhdistaa ja kirkastaa sekä tasapainottaa ja vähentää tulehduksia. Hoito on erinomainen valinta myös aknen, aknearpien sekä hyperpigmentaation kanssa kamppailijoille. Anna ihosi nauttia sille tärkeistä vitamiineista!

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta.

Ekopharma Helsinki tuotteiden aktiiviaineina vaikuttavat kotimaiset marjat ja kasviuutteet, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa, ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus.
Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

1 h, 75€

 • sarjahoito 55€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

1 h 3o min, 85€

 • sarjahoito 65€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan

Alle 18-vuotias, ENJOY FOR CLEAN FACE

Ihosi on kiitollinen, kun pidät siitä hyvää huolta jo nuorella iällä. Hoito on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joille ihonhoito on tuttua tai tuntematonta. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen puhdistuksen, kuorinnan, ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Tehdään ihostasi yhdessä hyvinvoiva.

1 h 15 min, 55€

 

PATYKA & ABSOLUTION

Ripaus Pariisin luksusta. Nautinnollisissa hoitokokonaisuuksissa yhdistyy tehokkuus, itsevarmuus sekä naisellinen kauneus.

LUXURY & VITALITY

Ylellisyyttä ja elinvoimaa

Rentouta mielesi ja astu pariisin tuoksujen maailmaan. Luomulaatuisten kukka- ja mineraalipitoisten tuotteiden avulla ihosi saa sen tarvitsemaa huolenpitoa. Hoito sisältää ylellisen pintapuhdistuksen & tehokkaan ja ravitsevan kuorintanaamion appelsiinin ja sitruunan miedoilla hedelmähapoilla varustettuna. Rauhallinen mieli ja syvärentoutunut olotila taataan rentouttavalla hieronnalla, jossa ihoa stimuloidaan, pehmennetään ja tasoitetaan tehokosteuttavalla öljyllä. Naamio valitaan hoitotavoitteiden mukaisesti kosteuttamaan & kiinteyttämään tai syväpuhdistamaan & kirkastamaan ihoa. Lopuksi hierotaan tehotuotteet suojaamaan, kosteuttamaan & tasapainottamaan ihoa loppupäiväksi.  Aisteja hivelevä hoito on valmis - iho ja mieli tuntuvat kuin uusilta.

Puolentoista tunnin kestoiseen hoitoon yhdistetään hoitotavoitteiden mukaisesti ihon mekaaninen syväpuhdistus tai kasvojen akupainanta.

1 h, 90€

1 h 30 min, 100€

TAKE A BREATHER

Pikakasvohoito

Virkisty pienellä arjen irtiotolla pikakasvohoidon avulla. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan sekä iholle jätettävän naamion tai loppuvoiteen ihon tarpeen mukaan.

30 min, 35€.

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Kiinteyttävä ja nesteitä poistava kasvohieronta

Kasvohieronta on luonnollinen tapa kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hieronta saa kasvonpiirteet elävöitymään, ihon hehkumaan ja nesteet liikkumaan. Kasvohieronta aktivoi ihon pintaverenkiertoa, jolloin kasvojen väri paranee. Hieronta stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista ja myös ihon kimmoisuus lisääntyy. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan tuotteet imeytymään ihoon tehokkaammin, jolloin vaikutukset iholla paranee. Kiinteyttävä kasvohieronta sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä ihoa aktivoivan hieronnan. Kasvojen lihasten jännitykset helpottuvat, jolloin olosta tulee kevyt ja rentoutunut.

Hieronta sopii ikääntyneelle iholle, ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin sekä kasvojen turvotuksen ja nesteisen olon poistamiseen.

40 min, 40 €

WORKOUT FOR YOUR SKIN

Rentouttava kasvohieronta

Rentouttava kasvohieronta helpottaa ja laukaisee jännityksiä kasvojen lihaksissa sekä lievittää stressiä. Leukaluut sekä otsan alue ovat usein jännittyneinä, kun syömme sekä ilmeilemme päivän aikana - puremalihas, kulmakarvojen rypistäjälihas, poskipäälihas, hymylihas…Hieronta näin ollen tukee kasvojen ilmelihaksia, parantaa kasvojen verenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Hieronnan avulla stimuloidaan ja rentoutetaan lihaksia sekä hermostoa, jolloin myös olosta tulee rauhallinen ja rentoutunut.

Hieronta sopii kaikille rentoutumista ja hemmottelua kaipaaville sekä kasvojen alueen kireyksien helpottamiseen.

40 min, 40€

DIAMOND CARE

Timanttihionta

Tehokkuutta ja tuloksia. Erinomainen hoito normaalille, rasvaiselle, epäpuhtaalle, pintakuivalle, ikääntyvälle ja elottomalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös arpia ja pigmenttimuutoksia. Alipaineimun ansiosta timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, helpottaa epäpuhtauksien poistoa, tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä, uudistaa ja kiinteyttää sekä elvyttää aineenvaihduntaa. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, tarvittaessa ihon mekaanisen syväpuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Puhdas iho näyttää ja tuntuu miellyttävältä.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosairaudet
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne, herpes, ruusufinni, psoriasis
 • Aknelääkitys
 • Ihomuutokset
 • Yliherkkä iho

1 h 15 min, 90€.

 • Sarjahoito 70€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

PURE & YOUTFUL FEELING

Ultraäänihoito

Ulträänikuorinta on hellävarainen, mutta tehokas ihon elvyttäjä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sen avulla iho syväpuhdistuu ja kuollut ihosolukko irtoaa. Ultraäänen värähtelyn avulla ihohuokoset tyhjentyvät rasvasta ja kertymistä. Ultraäänitaajuus tappaa bakteereita ja soveltuu näin erinomaisesti myös aknen hoitoon. Ultraääni edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tasoittaen pienet juonteet ja rypyt. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, mahdollisten epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, hoitotuotteen imeytyksen ultraäänellä, hieronan, naamion sekä iholle jätettävät tehotuotteet. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla, mutta parhaat tulokset saavuttaa sarjahoidon avulla. Ihosi tuntuu virkeältä, raikkaalta ja nuorekkaalta.

Hoidon jälkeen aurinkoa sekä solariumia tulisi välttää noin viikon ajan. Hoidon toteuttamisen esteet:

 • Ihosyöpä
 • Sydänvaivat
 • Raskaus
 • Aktiivisessa tilassa oleva akne
 • HIV, hepatiitti
 • Pakkasenpurema

1 h 15 min, 90€. 

 • Sarjahoito 70€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

RENTOUTTAVAT HOIDOT

SOMETIMES WE ALL NEED DAY TO JUST RELAX

Rentouttava kokovartalohoito

Alenna stressiä ja jätä arkinen kiire taaksesi. Rentouttava kokonaisvaltainen hoito sisältää vartalonihon kuivaharjauksen ja hieronnan. Aineenvaihdunta kiihtyy ja ihosta tulee silkkisen pehmeä. Lihakset ja mieli rentoutuu. Hoidon viimeistelee kasvojen ihon alkupuhdistus, naamio sekä hoitovoide. Rauhallinen olotila on taattu.

1 h 30 min, 70€.

HARMONIOUS & THERAPEUTIC HOT STONE

Tämä kokovartalon kuumakivihieronta takaa syvän ja kokonaisvaltaisen rentoutumisen, lämmön vaikuttaessa syvemmälle kudoksiin. Lämpimillä basalttikivillä on monia hoitavia vaikuttavia ominaisuuksia; edistää verenkiertoa sekä vilkastuttaa nestekiertoa, elimistön aineenvaihdunta kiihtyy, lihakset rentoutuvat jännityksistä ja stressi lievittyy. Lämpö rentouttaa sekä mieltä, että kehoa. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 • 30 min, 65€
 • 45 min, 70€
 • 1 h, 75€
 • 1 h 30 min, 80€ 

MENTAL & PHYSICAL BALANCE

Intialainen päähieronta

Yli 1000 vuotta vanha menetelmä, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta, lisäksi tämä parantaa nestekiertoa. Taivaallisen ihana hieronta sisältää yhdistelmän hitaita, hellävaraisia, aktivoivia ja lämmittäviä liikkeitä, jotka saavat olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Päänahan hierominen nopeuttaa verenkiertoa, jolloin myös hiuspohjan ravinnonsaanti ja aineenvaihdunta paranee.

40 min, 45€.

KIINTEYTTÄVÄT HOIDOT

ABSOLUTELY FIXED & LITE HABITUS

Kiinteyttävä tehoboosteri

Kiinteyttävä täsmähoito vartalon ongelmakohtiin. Hoito tehdään halutulle/halutuille vartalo alueelle. Selluliitti & appelsiini-iho ovat monelle esteettisesti häiritsevä ongelma. Hoidossa pyrimme muun muassa vilkastuttamaan veren - ja imunesteen kiertoa, vilkastutetaan aineenvaihduntaa, jolloin ehkäisemme nesteen kerääntymistä kudoksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan, pehmentävän ja kirkastavan kuorinnan, jonka jälkeen ihon on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Hieronnan avulla stimuloidaan tehokkaasti ihon toimintoja, samalla aktiivisten raaka-aineiden tehostaen ihon kiinteytymistä ja kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Hieronnan lämmittävällä vaikutuksella saadaan hoitotuotteet imeytymään tehokkaammin syvemmälle ihoon, jolloin ne pääsevät nopeammin tekemään taikojaan.

Yleisimpiä hoidettavia alueita:

 • Reidet
 • Pakarat
 • Vatsan seutu
 • Allit
 • Lantio (jenkkakahvat)

1 h, 55€

 • sarjahoito 40€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

HELLO SLIM BODY, with love green clay

Hoikentava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä savipakkaushoito

Tehokas täsmähoito vartalon ongelmakohtiin. Hoito tehdään valitulle vartalo alueelle. Savi toimii suuressa osassa hoidon vaikuttavana aineena. Vihreä savi muotoilee, hoikentaa ja kiinteyttää erittäin tehokkaasti ruskolevän, muratinlehtiuutteen sekä appelsiinin eteerisen öljyn avulla. Hoito aloitetaan ihon esikäsittelyllä, jossa ihon pintasolukko kuoritaan vahvistavalla kuorintavoiteella. Tämä varmistaa tuotteiden imeytymisen iholle ja valmistaa ihon hyödyntämään sille levitetyt tehokkaat raaka-aineet. Hoikentava savinaamio levitetään paikallisesti hoidettavalle alueelle, jonka jälkeen naamio pakataan kääreeseen tehostamaan tuotteen vaikutusta. Kiinteytymisen viimeistelee iholle levitettävä kiinteyttävä vartaloemulsio, joka ravitsee ja uudistaa, kosteuttaa, säilyttäen ihon kimmoisuuden. Baobaböljy pehmittää, uudistaa ja kiinteyttää, Omega-6 rasvahappojen ja E-vitamiinin voimalla. Voiteessa vaikuttavat lisäksi rosmariini, aloe vera, sypressi ja inkivääri.

Yleisimpiä hoidettavia alueita:

 • Reidet
 • Pakarat
 • Vatsan seutu
 • Allit
 • Lantio (jenkkakahvat)

1 h, 55€

 • sarjahoito 40€/kerta, noin kerran viikossa 3-6 kertaa tehtynä tilanteen mukaan.

KLASSINEN HIERONTA

MITIGATE YOUR MIND AND UNWIND YOUR BODY

Klassinen hieronta

Vartalo joutuu useasti koville johtuen esimerkiksi huonoista asennoista, ryhdistä sekä kaikenlaisesta kuormituksesta ja näin ollen voi aiheuttaa paikoitellen erilaisia kiputiloja. Rauhallisen tehokas vartalohieronta rentouttaa lihakset sekä pehmittää lihasjännityksiä. Verenkierto vilkastuu ja iho lämpenee, saavutat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista sekä poistaa tehokkaasti ihon pintasolukkoa. Iho pehmenee ja sen väri paranee. Säännöllinen kuivaharjaus lisää ihon vastustuskykyä sekä kiinteyttää sitä.

30 min, 30€.

45 min, 40€.

60 min, 50€.

75 min, 60€.

KÄSIHOITO

 

TAKE CARE OF YOUR HANDS

 

Täydellinen käsihoito

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsikuorinnan, lämpönaamion, hieronnan sekä halutessa kynsien lakkauksen. Luonnollinen sokeri-merisuola kuorinta valmistaa ihon vastaanottamaan ravintorikkaan suklaa-appelsiini lämpönaamion. Kätesi ovat nauttineet tärkeitä luonnollisia vitamiineja ja ovat pehmeät ja ravitut.

 • Halutessa kynsienlakkaus +5€, jolloin saat valitsemasi kynsilakkapullon mukaan

1 h 15 min, 50€.

RELIEVE STRESS

Vartalo, pää & kasvot

Hemmotteluhetki joka vie mielen ja kehon uuteen paikkaan. Hoidossa huomioidaan keho päästä varpaisiin. Rentoutuminen alkaa päähieronnalla, joka helpottaa lihasjännityksiä, stressistä johtuvaa päänsärkyä sekä silmien rasittuneisuutta, lisäksi tämä parantaa nestekiertoa. Vartalon iholle tehdään ihoa pehmenentävä kuivaharjaus sekä kokovartalohieronta, jolloin kuona-aineiden poistuminen elimistöstä tehostuu ja lihasjännitykset laukeaa. Rentoutuminen ihoa hellivällä kasvohoidolla, joka kosteuttaa ja kirkastaa. Kiireettömyys ja stressitön olo tuntuu upealta.

1 h 50 min, 144€

LEAVE THE WORLD BEHIND

Vartalo & kasvot

Miellyttävät tuoksut hellivät aistejasi ja saavat olosi tuntumaan raikkaalta. Hoidon sisältämä C-vitamiinipitoinen mustaherukka-merisuolakuorinta hellii vartalon ihoa rauhoittaen, vahvistaen ja suojaten. Rentouttava kokovartalohieronta poistaa kuona-aineita sekä laukaisee lihasjännityksiä. Vartalon iholle levitetään paikallisesti naamio, jonka kollageeniproteiinit kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Ihanan hetken viimeistelee kasvohoito, joka kiinteyttää ja kirkastaa kasvosi. 

2 h 15 min, 160€ 

BODY SUGARING

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla karvojen kasvusuunnan mukaisesti. Se poistaa karvan sekä samalla hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta tehokkaasti. Sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

 

Karvanpoiston esteitä ovat:

 • tulehdukset
 • tarttuvat ihotaudit
 • HIV-infektio
 • Sääret 38€
 • Reidet 42€
 • Bikinirajat 35€
 • Naisten brasilialainen 80€. Huolto 65€, välissä enintään kuusi viikkoa.

 

 • Selkä, vatsa tai rinta 38€
 • Käsivarret 35€
 • Kainalot 28€
 • Ylähuuli 12€
 • Sääret & reidet 65€
 • Sääret, reidet & kainalot 88€
 • Sääret, reidet & bikinilinja 93€
 • Sääret, bikinilinja & kainalot 80€
 • Sääret, reidet, bikinilinja & kainalot 116€
 • Sääret, kainalot, naisten brasilialainen 126€
 • Sääret, reidet, naisten brasilialainen 130€

MEIKKI

 • Päivämeikki 45 min, 35€
 • Juhla-/iltameikki 1 h, 55€

Meikit toteutetaan laadukkailla ja puhtaita raaka-aineita sisältävillä tuotteilla.

Everydayminerals, joka on lähtöisin Austinista. Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia.

Boho, joka on ranskalainen tuotemerkki. Boho Green Make-Up värikosmetiikan peruspilarina on tarjota korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita, ennen kaikkea syvästi luontoa kunnioittaen.

RIPSET & KULMAT

 • Ripsien ja kulmien väri sis. kulmien muotoilun 30€, kasvohoidon yhteyteen 24€
 • Kulmien väri ja muotoilu 17€
 • Ripsien väri ja kulmien muotoilu 17€
 • Kulmien muotoilu 10€

Ripsien ja kulmien värjäyksessä ei toistaiseksi ole luonnonmukaista/ kasvipohjaista vaihtoehtoa, värjäys toteutetaan Refecto Cil-väreillä. 

HIUKSET

Naiset

 • Otsahiukset 10€
 • Latvojen tasaus 18€
 • Siistiminen kauttaaltaan (noin 2 cm) 25€
 • Kerrostettu/porrastettu & yli 2 cm leikkaukset 35€
 • Mallinmuutosleikkaus 50€

Miehet

 • Koneajo 12€
 • Koneajo & saksileikkaus 15€
 • Siistiminen kauttaaltaan (noin 2 cm) 18€
 • Mallinmuutosleikkaus 25€

Lapset

 • Alle 10-vuotias 15€

 

 • Pikakampaus 35€
 • Juhlakampaus 40€ - 60€